Zespół Szkół nr 7 ogłasza przetarg
- Adres: 53-604 Wrocław, ul. Iwana Pawłowa 15
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 71 342 11 54 , fax. 71 342 03 10
- Data zamieszczenia: 2016-04-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół nr 7
ul. Iwana Pawłowa 15 15
53-604 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. 71 342 11 54, fax. 71 342 03 10
REGON: 02194262200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.edu.wroclaw.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zespół Szkół
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa żywności do stołówki Zespołu Szkół Nr 7 we Wrocławiu z podziałem na zadania - liczba zadań 10 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa (transport wraz z wniesieniem) żywności do magazynu żywnościowego Zespołu Szkół Nr 7 we Wrocławiu z podziałem na zadania - liczba zadań 10 tj Zadanie nr 1. Dostawa mięsa i przetworów mięsnych. Zadanie nr 2. Dostawa ryb. Zadanie nr 3. Dostawa artykułów nabiałowych. Zadanie nr 4. Dostawa na przetwory i soki. Zadanie nr 5. Dostawa artykułów ogólnospożywczych, przypraw. Zadanie nr 6. Dostawa warzyw i owoców. Zadanie nr 7. Dostawa mrożonek. Zadanie nr 8. Dostawa pieczywa. Zadanie nr 9. Dostawa wyrobów garmażeryjnych. Zadanie nr10. Dostawa wyrobów cukierniczych. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Rozdz. II oraz załącznik 3-3.9. i 6 do SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: produkty ekologiczne
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.edu.wroclaw.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH dla CRR KRUS GRANIT w Szklarskiej Porębie
Dodano: 2016-07-27 - DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN, DROBIU ORAZ KONSERW
Dodano: 2016-07-18 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej w Chocianowie
Dodano: 2016-07-06 - Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych
Dodano: 2016-07-01 - Sukcesywna dostawa produktów spożywczych z podziałem na zadania: Zadanie nr 1 Sukcesywna dostawa mięsa drobiowego, Zadanie nr 2 Sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego, Zadanie nr 3 Sukcesywna dostawa warzyw i owoców
Dodano: 2016-06-24 - Dostawa żywności do Zespołu Szkolno - Przedszkolnego nr 13 we Wrocławiu z podziałem na zadania - liczba zadań 10
Dodano: 2016-06-10 - Przedmiot zamówienia dotyczy dostawy świeżego mięsa i wędlin opisanych w SIWZ, do jednostek Spółki Sanatoria Dolnośląskie Sp. z o.o. transportem Wykonawcy lub na jego koszt.
Dodano: 2016-06-03 - Dostawa artykułów spożywczych do Punktu Żywienia Szpitali/ Sanatoriów w Uzdrowisku Szczawno- Jedlina S.A. (wędliny), Nr zamówienia publicznego:ZP/8/2016.
Dodano: 2016-06-01 - Dostawa artykułów spożywczych do Punktu Żywienia Szpitali/ Sanatoriów w Uzdrowisku Szczawno- Jedlina S.A. (mięso).
Dodano: 2016-06-01 - BZP.3810.46.2016.KB
Dodano: 2016-05-20