SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W RAWIE MAZOWIECKIEJ ogłasza przetarg
- Adres: 96-200 Rawa Mazowiecka, ul. Warszawska 14
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2022-10-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W RAWIE MAZOWIECKIEJ
ul. Warszawska 14
96-200 Rawa Mazowiecka, woj. łódzkie
REGON: 750081271 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://www.szpitalrawa.pl/
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Wyżywienie pacjentów szpitala - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
5.1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w zakresie przygotowania i dostarczania posiłków w ramach całodziennego wyżywienia pacjentów. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć termosy do kuchenek oddziałowych poszczególnych oddziałów wraz z czystymi naczyniami (talerze, sztućce, kubki). Naczynia po konsumpcji (brudne) zostają zabrane z oddziału a następnie myte i wyparzane u WykonawcyCałodzienne wyżywienie stanowią 3 posiłki dzienne tj. śniadania, obiady i kolacje dla około 1750 osobodni w miesiącu, co stanowi 21 000 osobodni żywieniowych w roku. Średnia Liczba posiłków dziennie na oddziałach szpitalnych:a. Oddział Chirurgii Ogólnej - 15b. Oddział Chorób Wewnętrznych - 20c. Oddział Położniczo – Ginekologiczny i Noworodkowy - 9d. Oddział Gruźlicy i Chorób Płuc - 15e. Oddział Pediatryczny - 8 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu dotyczące9.1.3. sytuacji ekonomicznej lub finansowej:Zamawiający wymaga, aby wykonawca, wykazał, że wykonawca posiada ubezpieczenia od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia, na kwotę minimum 500 000,00. zł.9.1.4. zdolności technicznej lub zawodowej w zakresie:Zamawiający uzna spełnienie tego warunku, jeżeli wykonawca wykaże, że:a) dysponuje niezbędnym do wykonania usługi potencjałem kadrowym tj. personelem posiadającym kwalifikacje niezbędne do wykonania zamówienia w tym w szczególności kucharzemb) -dysponuje pomieszczeniami kuchennymi wraz z urządzeniami spełniającymi wymagania konieczne do zapewnienia higieny w procesie produkcji i w obrocie środkami spożywczymi oraz do zapewnienia właściwej, jakości zdrowotnej tych artykułów w zakresie produkcji żywności, dozwolonych substancji dodatkowych lub innych składników żywności oraz materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością lub obrotem nimi.c) należycie wykonał (zakończył) minimum jedno zamówienie (rozumiane jako wykonanie jednej usługi), o wartości minimum 350.000,00 zł brutto (słownie: trzysta pięćdziesiąt tysięcy złotych 00/100) każda, której przedmiotem była usługa żywienia w jednostkach użyteczności publicznej (szkoły, szpitale, domy pomocy społecznej) wraz z podaniem jej wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów określających czy te usługi zostały wykonane, przy czym dowodami, o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty wystawione przez podmiot, na rzecz którego usługi były wykonywane
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-11-03
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji
Dodano: 2024-05-16 - Usługi w zakresie przygotowania, dostaw i dystrybucji posiłków dla pacjentów SPZOZ w Wieluniu
Dodano: 2024-05-10 - dostawa posiłków gotowych (cateringu) oraz serwisu kawowego dla uczestników turnieju szachowego zorganizowanego w ramach projektu „Łódzkie gra w szachy”
Dodano: 2024-04-30 - Zapewnienie gorącego posiłku w ramach realizacji projektu „Aktywna przemiana”
Dodano: 2024-04-29 - dostawa posiłków gotowych (cateringu) oraz serwisu kawowego dla uczestników turnieju szachowego zorganizowanego w ramach projektu „Łódzkie gra w szachy”
Dodano: 2024-04-22 - Wyżywienie pacjentów Szpitala
Dodano: 2024-04-15 - usługa cetringu w projekcie pn. „Zbudowanie systemu koordynacji i monitorowania regionalnych działań na rzecz kształcenia zawodowego, szkolnictwa wyższego oraz uczenia się (...)
Dodano: 2024-03-12 - usługa cetringu w projekcie pn. „Zbudowanie systemu koordynacji i monitorowania regionalnych działań na rzecz kształcenia zawodowego, szkolnictwa wyższego oraz uczenia się (...)
Dodano: 2024-02-27 - Usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczaniu posiłków dla wychowanków Młodzieżowego Ośrodka Socjoterapii w Łękawie w okresie 01.02.-31.12.2024 r.
Dodano: 2024-02-07 - Catering dla Punktów Przedszkolnych w Tadzinie I Guzewie w okresie od 01.02.2024 do 31.12.2024
Dodano: 2024-01-26