Centrum Rozwoju Edukacji Województwa Łódzkiego w Skierniewicach ogłasza przetarg
- Adres: 96-100 Skierniewice, Stefana Batorego 64D
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 46 833 20 04
- Data zamieszczenia: 2024-05-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centrum Rozwoju Edukacji Województwa Łódzkiego w Skierniewicach
Stefana Batorego 64D
96-100 Skierniewice, woj. łódzkie
tel. 46 833 20 04
REGON: 389758959 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://creskierniewice.edu.pl/
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zamówienie zostanie zrealizowane w dniu 12 czerwca 2024 roku w Akademii Nauk Stosowanych Stefana Batorego w Skierniewicach, ul. Stefana Batorego 64E. Konferencja odbędzie się w godzinach 8:30 – 14:00. Planowana liczba uczestników 100 osób. O ostatecznej liczbie uczestników Zamawiający poinformuje Wykonawcę najpóźniej w terminie 7 dni kalendarzowych przed rozpoczęciem konferencji. Minimalna przewidywana liczba uczestników konferencji: 50 osób. Dla porównania ofert przyjmuje się liczbę 100 uczestników.W ramach zamówienia Wykonawca zobligowany jest do:1. Przygotowania stołów w czterech salach i holu przed aulą oraz posprzątania po zakończeniu całego wydarzenia (w zakresie dotyczącym cateringu).2. Zapewnienia własnych naczyń (termosów/podgrzewaczy, filiżanek, spodeczków, szklanek, sztućców, cukiernic, talerzy itp.) zgodnie z wymaganiami menu w pkt 4 poniżej. Zamawiający nie dopuszcza możliwości użycia naczyń plastikowych.3. Zapewnienie obsługi kelnerskiej podczas trwania przerwy kawowej oraz obiadu.4. Zapewnienia jednej przerwy kawowej w godzinach 1100-1130podczas której zostaną podane:- herbata ekspresowa (czarna, zielona, owocowa) oraz kawa (rozpuszczalna i mielona)w ilości dostosowanej do liczby uczestników- mleko i/lub śmietanka do kawy - w ilości dostosowanej do liczby uczestników,- cytryna, cukier - w ilości dostosowanej do liczby uczestników,- woda mineralna, niegazowana z cytryną podawana w dzbankach (minimum 500 ml na osobę),- 3 rodzaje ciast typu np. sernik, wuzetka, szarlotka itp. – min. 1 szt. wybranego ciasta na każdego uczestnika.Wykonawca musi udostępnić własny warnik z wrzątkiem na kawę i herbatę.5. Zapewnienia obiadu od godziny 1400podczas którego zostaną podane:- 2 zupy do wyboru min. 250 ml na każdego uczestnika, - dania gorące – minimum 3 zestawy obiadowe do wyboru przez każdego uczestnika w tym jedno wegańskie, jedno z drobiu i jedno z mięsa czerwonego z wyłączeniem mięsa mielonego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 6.1.2 Wykonawca posiada uprawnienia do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów.Wykonawca posiada niezbędne uprawnienia wymagane przepisami prawa do prowadzenia usług objętych przedmiotem zamówienia (na potwierdzenie Wykonawca składa do oferty oświadczenieo którym mowa w art. 125 ust. 1 Ustawy tj. oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu, spełnianiu warunków udziału w postępowaniu – według wzoru stanowiącego załącznik nr 3 do SWZ).6.1.3. Wykonawca posiada doświadczenie.Wykonawca posiada doświadczenie w realizacji umów dotyczących świadczenia usług cateringowych. Zamawiający uzna powyższy warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże, że w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, należycie zrealizował co najmniej 3 usług cateringowych przy wydarzeniach z udziałem minimum 80 uczestników.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-05-24
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługi w zakresie przygotowania, dostaw i dystrybucji posiłków dla pacjentów SPZOZ w Wieluniu
Dodano: 2024-05-10 - dostawa posiłków gotowych (cateringu) oraz serwisu kawowego dla uczestników turnieju szachowego zorganizowanego w ramach projektu „Łódzkie gra w szachy”
Dodano: 2024-04-30 - Zapewnienie gorącego posiłku w ramach realizacji projektu „Aktywna przemiana”
Dodano: 2024-04-29 - dostawa posiłków gotowych (cateringu) oraz serwisu kawowego dla uczestników turnieju szachowego zorganizowanego w ramach projektu „Łódzkie gra w szachy”
Dodano: 2024-04-22 - Wyżywienie pacjentów Szpitala
Dodano: 2024-04-15 - usługa cetringu w projekcie pn. „Zbudowanie systemu koordynacji i monitorowania regionalnych działań na rzecz kształcenia zawodowego, szkolnictwa wyższego oraz uczenia się (...)
Dodano: 2024-03-12 - usługa cetringu w projekcie pn. „Zbudowanie systemu koordynacji i monitorowania regionalnych działań na rzecz kształcenia zawodowego, szkolnictwa wyższego oraz uczenia się (...)
Dodano: 2024-02-27 - Usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczaniu posiłków dla wychowanków Młodzieżowego Ośrodka Socjoterapii w Łękawie w okresie 01.02.-31.12.2024 r.
Dodano: 2024-02-07 - Catering dla Punktów Przedszkolnych w Tadzinie I Guzewie w okresie od 01.02.2024 do 31.12.2024
Dodano: 2024-01-26 - Wyżywienie pacjentów Szpitala
Dodano: 2024-01-23