Przetargi.pl
ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS WYDARZEŃ REALIZOWANYCH W RAMACH PARTNERSTWA EURES-T BESKYDY

Wojewódzki Urząd Pracy ogłasza przetarg

  • Adres: 40-048 Katowice, ul. Kościuszki 30
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 0 32 757 33 61
  • Data zamieszczenia: 2013-04-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy
    ul. Kościuszki 30 30
    40-048 Katowice, woj. śląskie
    tel. 0 32 757 33 61
    REGON: 27685569600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup-katowice.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna samorządu woj.śląskiego nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS WYDARZEŃ REALIZOWANYCH W RAMACH PARTNERSTWA EURES-T BESKYDY
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla gości i wystawców biorących udział w wydarzeniach realizowanych w ramach Partnerstwa EURES-T Beskydy. Niniejsze postępowanie prowadzone jest w trzech częściach. CZĘŚĆ I Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla gości i wystawców biorących udział w Targach Pracy, Praktyk i Wolontariatu - Młodzieżowych Dniach Pracy EURES-T Beskydy w Bielsku - Białej organizowanych przez WUP Katowice we współpracy z Centrum Edukacji i Pracy Młodzieży OHP w dniu 10.05.2013 r., usługa dla 70 osób. Usługa świadczona będzie w budynku Wyższej Szkoły Administracji w Bielsku - Białej (Plac Lutra 7), w pomieszczeniu udostępnionym przez Zamawiającego. Na usługę składać się będą: a) napoje gorące: - kawa wysokogatunkowa podawana w termosach, wraz z dodatkami - mleczko skondensowane (7%) lub śmietanka, cukier (bez ograniczeń), - herbata wysokogatunkowa podana w termosach, wraz z dodatkami - cytryna, cukier (bez ograniczeń), b) napoje zimne: - woda mineralna niegazowana (70 butelek plastikowych o poj. 0,5l), - soki (2 rodzaje: pomarańczowy i jabłkowy, po 8 litrów z każdego rodzaju) podawane w szklanych dzbankach, c) kruche ciasteczka (mieszanka - co najmniej 3 rodzaje) - 4 kg, podawane na szklanych, metalowych lub porcelanowych paterach; d) ciastka bankietowe: - jabłecznik szarlotka - 70 porcji po min. 80g, - babeczka wypełniona kremem waniliowym lub budyniem przybrana owocami - 70 porcji po min. 65g, e) Kanapki bankietowe dekoracyjne na białym i ciemnym pieczywie (łącznie 350 sztuk): I rodzaj: z szynką i pomidorkiem (70 szt. x min. 40g), II rodzaj: z rostbefem pieczonym i sosem tatarskim (70 szt. x min. 40g), III rodzaj: z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (70 szt. x min. 40g), IV rodzaj: z pastą z tuńczyka, ogórkiem konserwowym, oliwką i natką (70 szt. x min 40g); V rodzaj: z ementalerem, ogórkiem konserwowym i papryką konserwową (70 szt. x min 40g); f) owoce - mandarynki - 2 kg - winogrona - 2 kg g) zastawa biała porcelanowa lub ceramiczna, sztućce trwałe; h) dekoracja stołu (obrusy materiałowe jednokolorowe, dopasowane serwetki papierowe); i) obsługa kelnerska przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 9:00 - 14:00). j) transport. Targi odbędą się w godz. 10:00 - 14:00. Wykonawca zobowiązany będzie do dostarczenia cateringu na 1 godz. przed rozpoczęciem wydarzenia. CZĘŚĆ II Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla gości i wystawców biorących udział w Transgranicznych Targach Pracy, Przedsiębiorczości i Edukacji w Cieszynie w dniu 17.05.2013 r., usługa dla 120 osób. Usługa świadczona będzie w Zamku Cieszyn, w pomieszczeniu udostępnionym przez Zamawiającego. Na usługę składać się będą: a) napoje gorące: - kawa: wysokogatunkowa, rozpuszczalna do samodzielnego przygotowania (200 saszetek o wadze 2gr), - herbata: wysokogatunkowa, ekspresowa (min. 3 rodzaje: czarna, owocowa, zielona), wykładana w drewnianych pudełkach do samodzielnego przygotowania (łącznie 200 torebek herbaty z zawieszką o wadze 2gr., w tym 100 torebek herbaty czarnej), - dodatki: cukier, cytryna w plasterkach, mleczko skondensowane (7%) lub śmietanka - bez ograniczeń, - wrzątek podawany w termosach lub warnikach (min. 2 sztuki) - bez ograniczeń. b) napoje zimne: - woda mineralna niegazowana (100 butelek plastikowych o poj. 0,5l), - woda mineralna gazowana (60 butelek plastikowych o poj. 0,5l), - soki (3 rodzaje: pomarańczowy, jabłkowy i z czarnej porzeczki, po 8 litrów z każdego rodzaju), podawane w szklanych dzbankach, c) kruche ciasteczka (mieszanka - co najmniej 3 rodzaje) - 6 kg, podawane na szklanych, metalowych lub porcelanowych paterach, d) ciastka bankietowe: - jabłecznik szarlotka - 120 porcji po min. 80g - babeczka wypełniona kremem waniliowym lub budyniem przybrana owocami - 120 porcji po min. 65g - mini - eklerki - 120 porcji po min. 60g e) kanapki bankietowe dekoracyjne na białym i ciemnym pieczywie (łącznie 360 sztuk): I rodzaj: z zieloną sałatą, szynką i pomidorem (60 szt. x min. 40g), II rodzaj: z pieczonym kurczakiem i papryką konserwową (60 szt. x min. 40g), III rodzaj: z rostbefem pieczonym i sosem tatarskim (60 szt. x min. 40g), IV rodzaj: z ziołowym twarożkiem i szczypiorkiem (60 szt. x min. 40g), V rodzaj: z pastą jajeczno-szczypiorkową i świeżymi warzywami (60 szt. x min. 40g), VI rodzaj: z żółtym serem i oliwkami (60 szt. x min. 40g), f) sałatki - 2 rodzaje: - sałatka ryżowa z tuńczykiem i oliwkami (dziki ryż, tuńczyk, kukurydza, czarne oliwki) - 80 porcji x 100 g) - sałatka hawajska z kurczakiem, ananasem, kukurydzą i majonezem - 80 porcji x 100 g, g) przekąski koktajlowe - łącznie 360 sztuk: - koreczki mini caprese - mozarella i pomidorki (60 szt.) - koreczki z serem żółtym i kabanosem (60 szt.) - koreczki z salami, mini kolbą kukurydzy i papryką (60 szt.) - babeczki z pieczonym kurczakiem (60 szt.) - jajka faszerowane z pieczarką (60 szt.) - mini - quiche z brokułami i tuńczykiem (60 szt) h) owoce: - mandarynki - 4 kg - winogrona - 4 kg i) ciepły posiłek (do podania w podgrzewaczach na godz. 12:00): - żurek staropolski z jajkiem i kiełbasą (80 porcji x 400 ml) - barszcz czerwony (80 porcji x 250 ml), - krokiety z kapustą i grzybami (80 porcji x min. 130 g) - pieczywo mieszane (białe, ciemne - bez ograniczeń) j) zastawa biała porcelanowa lub ceramiczna, sztućce trwałe k) dekoracja stołu (obrusy materiałowe jednokolorowe, dopasowane serwetki papierowe) l) obsługa kelnerska przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 9:00 - 14:00). ł) produkty do rozłożenia na stoiskach targowych: - 45 butelek (500 ml) wody mineralnej gazowanej, - 45 butelek (500 ml) wody mineralnej niegazowanej, - 100 kubeczków jednorazowych, - herbatniki typu petit beurre (50 opakowań po min. 100g). m) transport. Targi odbędą się w godz. 10:00 - 14:00. Wykonawca zobowiązany będzie do dostarczenia cateringu na 1 godz. przed rozpoczęciem wydarzenia. CZĘŚĆ III Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla gości i wystawców biorących udział w Młodzieżowych Dniach Pracy EURES-T Beskydy w Czechowicach - Dziedzicach organizowanych przez WUP Katowice we współpracy z Centrum Edukacji i Pracy Młodzieży OHP w dniu 22.05.2013 r., usługa dla 70 osób. Usługa świadczona będzie w pomieszczeniu udostępnionym przez Zamawiającego, którego adres zostanie wskazany wyłonionemu Wykonawcy w dniu podpisania umowy. Na usługę składać się będą: a) napoje gorące: - kawa wysokogatunkowa podawana w termosach, wraz z dodatkami - mleczko skondensowane (7%) lub śmietanka, cukier (bez ograniczeń), - herbata wysokogatunkowa podana w termosach, wraz z dodatkami - cytryna, cukier (bez ograniczeń), b) napoje zimne: - woda mineralna niegazowana (70 butelek plastikowych o poj. 0,5l), - soki (2 rodzaje: pomarańczowy i jabłkowy, po 8 litrów z każdego rodzaju) podawane w szklanych dzbankach, c) kruche ciasteczka (mieszanka - co najmniej 3 rodzaje) - 4 kg, podawane na szklanych, metalowych lub porcelanowych paterach; d) ciastka bankietowe: - jabłecznik szarlotka - 70 porcji po min. 80g, - babeczka wypełniona kremem waniliowym lub budyniem przybrana owocami - 70 porcji po min. 65g, e) Kanapki bankietowe dekoracyjne na białym i ciemnym pieczywie (łącznie 350 sztuk): I rodzaj: z szynką i pomidorkiem (70 szt. x min. 40g), II rodzaj: z rostbefem pieczonym i sosem tatarskim (70 szt. x min. 40g), III rodzaj: z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (70 szt. x min. 40g), IV rodzaj: z pastą z tuńczyka, ogórkiem konserwowym, oliwką i natką (70 szt. x min 40g); V rodzaj: z ementalerem, ogórkiem konserwowym i papryką konserwową (70 szt. x min 40g); f) owoce: - mandarynki - 2 kg - winogrona - 2 kg g) zastawa biała porcelanowa lub ceramiczna, sztućce trwałe h) dekoracja stołu (obrusy materiałowe jednokolorowe, dopasowane serwetki papierowe) i) obsługa kelnerska przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 9:00 - 14:00). j) transport. Targi odbędą się w godz. 10:00 - 14:00. Wykonawca zobowiązany będzie do dostarczenia cateringu na 1 godz. przed rozpoczęciem wydarzenia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: ZAMAWIAJĄCY NIE PRZEWIDUJE WNIESIENIA WADIUM

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http:wup.katowice.ibip.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach