Przetargi.pl
Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań w ramach szwajcarskiego programu współpracy z nowymi krajami członkowskimi Unii Europejskiej realizowanego przez Małopolską Agencję Rozwoju Regionalnego S.A. w Krakowie

Małopolska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. ogłasza przetarg

  • Adres: 31-542 Kraków, ul. Kordylewskiego 11
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 012 6176600 , fax. 012 6176666
  • Data zamieszczenia: 2012-02-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Małopolska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A.
    ul. Kordylewskiego 11 11
    31-542 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 012 6176600, fax. 012 6176666
    REGON: 35023901700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.marr.pl/1przetargi-aktualne.html
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań w ramach szwajcarskiego programu współpracy z nowymi krajami członkowskimi Unii Europejskiej realizowanego przez Małopolską Agencję Rozwoju Regionalnego S.A. w Krakowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej w trakcie: A. szkoleń i spotkań organizowanych w Nowym Sączu- część 1, B. szkoleń i spotkań organizowanych w Gorlicach- część 2, C. spotkań organizowanych w Krakowie- część 3. 2. Zlecanie świadczenia usług cateringowych będzie odbywało się sukcesywnie w miarę potrzeb Zamawiającego zgodnie z harmonogramem, w którym Zamawiający określi termin, miejsce, liczbę uczestników oraz zakres usługi cateringowej podczas szkoleń lub spotkań. Harmonogram przesłany zostanie Wykonawcy (e-mailem) na dwa dni robocze przed datą rozpoczęcia każdego szkolenia lub przed datą spotkania. 3. W uzasadnionych przypadkach (np. rezygnacja uczestnika ze szkolenia, choroba wykładowcy itp.) Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany harmonogramu najpóźniej na jeden dzień roboczy przed rozpoczęciem szkolenia lub spotkania. 4. Zamawiający zapłaci Wykonawcy wynagrodzenie za liczbę uczestników podaną w ostatecznym harmonogramie, obliczoną według stawek przyjętych na osobę w ramach poszczególnych przedmiotów zamówienia. 5. Ceny zaoferowane przez Wykonawcę w ofercie przetargowej nie ulegną podwyższeniu przez cały okres obowiązywania umowy. 6. W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: a. przygotowania, dowozu i podawania posiłków zgodnie z harmonogramem przesłanym przez Zamawiającego, b. świadczenia usług cateringowych wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych o ważnym okresie przydatności do spożycia, w opakowaniach posiadających stosowne atesty, c. przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych m. in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj.: Dz. U. z 2010r. Nr 136 poz. 914 z późn. zm.), d. przygotowania stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym, e. estetycznego podawania posiłków, f. zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych po zakończeniu szkolenia lub spotkania, g. przygotowania każdego zestawu obiadowego w postaci ciepłego wyporcjowanego posiłku, dopuszcza się możliwość podawania posiłku w podgrzewanych pojemnikach typu bemar lub w pojemniku termoizolacyjnym z kompletem sztućców jednorazowych, serwetkami oraz kubkiem. Menu obiadowe w pierwszym dniu szkolenia musi się różnić od menu w każdym kolejnym dniu danego szkolenia. 7. Zamawiający zastrzega sobie w trakcie realizacji umowy prawo dostępu do wszystkich atestów na surowce, urządzenia, sprzęt, naczynia, opakowania transportowe wykorzystywane w procesie przygotowania i transportu posiłków. 8. Zamawiający zastrzega sobie prawo do oceny i weryfikacji wszystkich parametrów zleconej usługi - na każdym etapie oraz w każdej chwili w miejscu przygotowywania posiłków i ich dostawy. 9. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 1, stanowiący integralną część Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.marr.pl/1przetargi-aktualne.html
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach