Przetargi.pl
Świadczenie usług cateringowych na rzecz Politechniki Wrocławskiej.

Politechnika Wrocławska ogłasza przetarg

  • Adres: 50-370 Wrocław, ul. Wybrzeże Wyspiańskiego 27
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 71 3202182,3203145 , fax. 71 3202143
  • Data zamieszczenia: 2015-03-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Politechnika Wrocławska
    ul. Wybrzeże Wyspiańskiego 27 27
    50-370 Wrocław, woj. dolnośląskie
    tel. 71 3202182,3203145, fax. 71 3202143
    REGON: 55181193009000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://przetargi.pwr.edu.pl/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług cateringowych na rzecz Politechniki Wrocławskiej.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usług cateringowych na rzecz Politechniki Wrocławskiej w miejscu wskazanym przez Zamawiającego w formie m.in. stołu szwedzkiego. Przewidywane są spotkania na ok od 20 do ok 350 osób. Wykonawca zobowiązuje się do zapewnienia przy okazji każdej usługi cateringowej prawidłowej obsługi, przez co rozumie m. innymi: przygotowanie, dostarczenie i wydanie potraw (ciepłych i zimnych) i napojów (ciepłych i zimnych) we wskazanym przez Zamawiającego miejscu w obrębie siedziby Zamawiającego w tym właściwy transport; zapewnienie odpowiedniej temperatury ciepłych potraw i napojów 85 stopni C (termosy, podgrzewacze) oraz zimnych napojów; obsługa bufetu (stołów do serwowania) lub/i na życzenie Zamawiającego wypożyczenie stolików koktajlowych; nieustanna dbałość o estetykę bufetu, stołów; aranżacja bufetów, stołów: obrusy, przywieszki, ozdoby np. świece, dekoracje sezonowe lub/i ikebany z kwiatów (świeże, cięte, np. orchidee, róże o kolorystyce wskazanej przez Zamawiającego, dwujęzyczne opisy potraw i napojów - pol. ang. zapewnienie obsługi kelnerskiej, odpowiedni ubiór, na życzenie Zamawiającego także w języku angielskim; obsługa zaplecza; usuwanie i utylizacja odpadków; reagowanie na wytyczne i potrzeby Zamawiającego; zabranie asortymentu cateringowego oraz wyposażenia cateringowego - pozostawienie miejsca usługi w siedzibie Zamawiającego w niezmiennym stanie, w jakim ono zostało zastane.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium w niniejszym postępowaniu.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg ograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Jakość
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pwr.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach