Przetargi.pl
Świadczenie usług cateringowych

CENTRUM USŁUG SPOŁECZNYCH ogłasza przetarg

  • Adres: 27-200 Starachowice, ul. Majówka 21A
  • Województwo: świętokrzyskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-11-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: CENTRUM USŁUG SPOŁECZNYCH
    ul. Majówka 21A
    27-200 Starachowice, woj. świętokrzyskie
    REGON: 290017501
  • Adres strony internetowej zamawiającego: bipcus.starachowice.eu

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług cateringowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usługi cateringowej dla 40 podopiecznych Dziennego DomuSeniora+ w Starachowicach.2. Miejsce dostaw: Ośrodek wsparcia Dzienny Dom Senior+ z siedzibą przy ul. Al. Armii Krajowej 28, 27-200 Starachowice,Galeria Skałka.3. Termin realizacji zamówienia odbywać się będzie w dni pracujące od poniedziałku do piątku w godzinach 13.00-13.15, wokresie obowiązywania umowy o zamówienie publiczne.4. Maksymalna przewidywana ilość posiłków to około 10 040 sztuk – według kalkulacji 40 posiłków dziennie razy 251 dnirobocze w okresie realizacji zamówienia publicznego.5. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia przedmiotu zamówienia do 30% w stosunku do wielkości określonej wpkt 4 SWZ, z tytułu powyższego ograniczenia Wykonawcy nie przysługują żadne rozstrzenia (wykonanie umowy napoziomie 70%).6. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w załączniku nr 1 do SWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca musi spełniać następujące warunki:a) Uprawnienia do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowejWymagany jest aktualny wpis do właściwego rejestru na podstawie ustawy z dnia 26 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 2023 r. poz. 1448 t.j.) tj:• Wpis zakładu do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnejb) Zdolności technicznej i zawodowej tjWymagane jest wykazanie w okresie trzech lat przed upływem terminu składania ofert:• dwóch usług cateringowych o wartości minimum 80 000,00 zł brutto każda, które zawierały w swoim zakresie dostarczanie ciepłych posiłków.W przypadku składania oferty przez Wykonawców występujących wspólnie wyżej wymieniony warunek mogą spełnić łącznie.Dla ww. wartości wskazanych przez Wykonawcę w walucie innej niż PLN, Zamawiający przyjmie przelicznik według średniego kurs NBP z dnia opublikowania ogłoszenia o zamówienie w Biuletynie Zamówień Publicznych.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-11-30

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach