Instytut Gruźlicy i Chorób Płuc ogłasza przetarg
- Adres: 01-138 Warszawa, ul. Płocka 26
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 4312128 , fax. 022 4312452
- Data zamieszczenia: 2016-04-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Instytut Gruźlicy i Chorób Płuc
ul. Płocka 26 26
01-138 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 4312128, fax. 022 4312452
REGON: 00028849000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.igichp.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Instytut Badawczy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie kompleksowych usług całodziennego żywienia chorych w Instytucie Gruźlicy i Chorób Płuc w Warszawie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie kompleksowych usług całodziennego żywienia chorych w Instytucie Gruźlicy i Chorób Płuc w Warszawie. Usługa żywienia obejmuje: a) Przygotowanie (wyprodukowanie) posiłków w ilościach zgłoszonych przez zamawiającego, z uwzględnieniem zaleceń dietetycznych. b) Dostawa gotowych, odpowiednio porcjowanych posiłków: - Ciepłe posiłki i napoje w przystosowanych do przechowywania i przewozu posiłków termosach (pojemniki GN i termoporty). - Zimne posiłki w opakowaniach zbiorczych (plastikowe pojemniki na wędlinę i warzywa oraz kosze plastikowe na pieczywo). c) Dystrybucja posiłków do kuchenek oddziałowych. d) Odbiór, mycie i dezynfekcja pojemników, pojemników GN, termoportów oraz wózków do transportu. e) Odbiór (2 razy dziennie - po śniadaniu oraz po obiedzie) i utylizacja odpadów pokonsumpcyjnych. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553220003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie wykonawcy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igichp.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Żywienie pacjentów szpitala Centrum ATTIS Sp. z o. o.
Dodano: 2016-04-07 - Świadczenie usług gastronomicznych na rzecz klientów Ośrodka Pomocy Społecznej w Wołominie w 2016 roku
Dodano: 2015-12-04 - Przygotowanie i dostawa ciepłych posiłków obiadowych do szkół na terenie Gminy Dębe Wielkie w 2016 roku
Dodano: 2015-12-02 - Świadczenie kompleksowych usług całodziennego żywienia chorych w Instytucie Gruźlicy i Chorób Płuc w Warszawie
Dodano: 2015-04-30 - Żywienie pacjentów szpitala Centrum ATTIS Sp. z o. o
Dodano: 2015-04-01 - Świadczenie usług gastronomicznych na rzecz klientów Ośrodka Pomocy Społecznej w Wołominie w 2015 roku
Dodano: 2014-12-10 - PRZYGOTOWANIE I DOSTAWA CIEPŁYCH POSIŁKÓW OBIADOWYCH DO SZKÓŁ NA TERENIE GMINY DĘBE WIELKIE W 2015 ROKU
Dodano: 2014-11-26 - Przetarg nieograniczony na świadczenie usług kompleksowej obsługi gastronomicznej i technicznej stoiska podczas Festiwalu Eat! Brussels - miasteczka kulinarnego partnerów dwustronnych regionu stołecznego Brukseli odbywającego się w terminie 11-14 września 2014 r. w Brukseli.
Dodano: 2014-08-12 - Żywienie pacjentów szpitala Centrum ATTIS Sp. z o.o.
Dodano: 2014-03-20 - Świadczenie usług gastronomicznych na rzecz klientów Ośrodka Pomocy Społecznej w Wołominie w 2014 roku
Dodano: 2013-12-06