Zakład Karny w Kwidzynie ogłasza przetarg
- Adres: 82500 Kwidzyn, ul. Lotnicza
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 5 527 922 945
- Data zamieszczenia: 2018-05-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Kwidzynie
ul. Lotnicza 1
82500 Kwidzyn, woj. pomorskie
tel. 5 527 922 945
REGON: 64902500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
sukcesywne dostawy warzyw - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. marchew kod CPV 03221112-4 marchew wymagania dotyczące produktu: pakowana do 50 kg szacunkowa ilość: do 45 000 kg 2. pietruszka korzeń kod CPV 03221110-0 warzywa korzeniowe wymagania dotyczące produktu: pakowana do 50 kg szacunkowa ilość: do 7 000 kg 3. seler korzeń kod CPV 03221110-0 warzywa korzeniowe wymagania dotyczące produktu: pakowany do 50 kg szacunkowa ilość: do 7 000 kg 4. por kod CPV 03221110-0 warzywa korzeniowe wymagania dotyczące produktu: pakowany do 10 kg szacunkowa ilość: do 2 000 kg 5. burak ćwikłowy kod CPV 03221111-7 burak ćwikłowy wymagania dotyczące produktu: pakowany do 50 kg szacunkowa ilość: do 14 000 kg 6. kapusta biała kod CPV 03221410-3 kapusta wymagania dotyczące produktu: pakowana do 50 kg szacunkowa ilość: do 15 000 kg 7. kapusta czerwona kod CPV 03221410-3 kapusta wymagania dotyczące produktu: pakowana do 50 kg szacunkowa ilość: do 5 000 kg 8. cebula kod CPV 03221113-1 cebula wymagania dotyczące produktu: pakowana do 50 kg szacunkowa ilość: do 40 000 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03221112-4
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Ustala się wadium w kwocie 3 750,00 zł ( słownie trzy tysiące siedemset pięćdziesiąt złotych 00/100) Wykonawca wnosi wadium: 1. w pieniądzu 2. w poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo- kredytowej, z tym że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym 3. gwarancjach bankowych 4. gwarancjach ubezpieczeniowych 5. poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6B ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 roku o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz.U. z 2014r. poz. 1804 oraz z 2015r. poz. 978 i 1240 Wadium wnosi się przed upływem terminu składania ofert. Wadium wpłacane w pieniądzu należy wpłacić przelewem na rachunek Zamawiającego: NBP o/Gdańsk 48 1010 1140 0050 5013 9120 0000 z adnotacją „Wadium do sprawy nr 2232/02/18 – sukcesywne dostawy warzyw. O uznaniu przez Zamawiającego, że wadium w pieniądzu wniesiono w wymaganym terminie, decyduje data wpływu środków na rachunek Zamawiającego. Przy wnoszeniu wadium w pieniądzu Wykonawca winien podać numer konta, na które należy zwrócić wadium.
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań wynikających z art. 22 ust. 1 ustawy - stanowiące załącznik nr 3 do siwz.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: dowód wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy warzyw i owoców do Aresztu Śledczego w Słupsku na okres od 01.10.2022 r. do 31.05.2023 r.
Dodano: 2022-09-09 - dostawy warzyw świeżych, ogórków i kapusty kwaszonej, ziemniaków jadalnych, owoców świeżych (jabłek konsumpcyjnych, gruszek), owoców cytrusowych (pomarańczy, mandarynek, bananów, cytryn).
Dodano: 2020-06-29