Zespół Szkół Zawodowych Nr 1 im. Władysława Korżyka ogłasza przetarg
- Adres: 08-500 Ryki, Żytnia
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 818651297 , fax. 818651297
- Data zamieszczenia: 2024-01-03
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Zawodowych Nr 1 im. Władysława Korżyka
Żytnia
08-500 Ryki, woj. lubelskie
tel. 818651297, fax. 818651297
REGON: 060708614 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do Zespołu Szkół Zawodowych Nr 1 im. Władysława Korżyka w Rykach - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa jaj. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SWZ oraz załącznik 3.1 do SWZ.Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa wieprzowego, mięsa drobiowego, wędlin i podrobów. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SWZ oraz załącznik nr 3.2 do SWZ.Przedmiotem zamówienia jest dostawa mrożonek. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SWZ oraz załącznik 3.3 do SWZ.Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw i owoców. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SWZ oraz załącznik 3.4 do SWZ.Przedmiotem zamówienia jest dostawa pieczywa. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SWZ oraz załącznik 3.5 do SWZ.Przedmiotem zamówienia jest dostawa nabiału. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SWZ oraz załącznik 3.6 do SWZ.Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów sypkich, przypraw i innych artykułów. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SWZ oraz załącznik 3.7 do SWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03142500-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- sukcesywna dostawa jaj SPF w 2024 r.
Dodano: 2024-01-15 - Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do Zespołu Szkół Zawodowych Nr 1 im. Władysława Korżyka w Rykach
Dodano: 2023-12-04 - Sukcesywne dostawy jaj na rzecz 41. Bazy Lotnictwa Szkolnego w Dęblinie, Nr 58/23/P
Dodano: 2023-10-26 - ZAKUP I DOSTAWĘ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA ZESPOŁU SZKOLNO - PRZEDSZKOLNEGO W ADAMOWIE - ZAKUP I DOSTAWA JAJEK
Dodano: 2023-03-03 - „Dostawa jaj kurzych na potrzeby kuchni szpitalnej COZL”
Dodano: 2023-02-06 - Sukcesywne dostawy jaj spożywczych
Dodano: 2022-10-14 - Dostawy artykułów spożywczych
Dodano: 2021-01-08 - "Dostawa jaj do stołówki szkolnej od 04.01.2021 roku do 31.12.2021 roku dla Zespołu Szkół nr 12 w Lublinie przy ul. Sławinkowskiej 50"
Dodano: 2020-11-26 - Sukcesywne dostawy jaj spożywczych
Dodano: 2020-10-16 - Dostawy artykułów spożywczych
Dodano: 2020-09-15