Gimnazjum im. Jana Pawła II w Daleszycach ogłasza przetarg
- Adres: 26-021 Daleszyce, ul. Henryka Sienkiewicza 11b
- Województwo: świętokrzyskie
- Telefon/fax: tel. 0-41 3020700 , fax. 0-41 3020703
- Data zamieszczenia: 2013-12-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gimnazjum im. Jana Pawła II w Daleszycach
ul. Henryka Sienkiewicza 11b 11b
26-021 Daleszyce, woj. świętokrzyskie
tel. 0-41 3020700, fax. 0-41 3020703
REGON: 29110308800000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone w trybie przetargu nieograniczonego na dostawę produktów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Gimnazjum w Daleszycach w okresie od 02.01 - 31.12.2014r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych wg asortymentu z podziałem na pakiety: PAKIET NR 1 - mrożonki, PAKIET NR II - ryby , PAKIET NR III - produkty mleczarskie, PAKIET NR IV - mleko UHT, PAKIET NR V - pieczywo, PAKIET NR VI - jaja, PAKIET NR VII - produkty przemiału zbóż, PAKIET NR VIII - olej, PAKIET NR IX- mięso-wędliny, PAKIET X - drób, PAKIET NR XI - owoce i warzywa, PAKIET NR XII - różne produkty spożywcze. Dostawy realizowane będą na koszt i ryzyko dostawcy. Realizacja zamówienia odbywać się będzie sukcesywnie w ciągu 12 miesięcy roku. Miejsce realizacji zamówienia - magazyny stołówki szkolonej Gimnazjum w Daleszycach, ul. Sienkiewicza 11 b. Sposób realizacji -zamówienia częściowe, wielkość dostawy uzależniona będzie od potrzeb stołówki i ustalana na bieżąco z intendentką stołówki w trakcie realizacji umowy. Formularze cenowe określają ilość produktów, jakie winny być dostarczone w okresie 12 miesięcy. Ilości mogą ulec zwiększeniu lub zmniejszeniu w stosunku do wielkości całego zamówienia ze względu na aktualne potrzeby. Ewentualne zmiany ilości mogą być uzależnione w szczególności od: - ilości i rodzaju przygotowywanych posiłków. Zamawiający na poszczególnych produktach wymaga, aby: - na opakowaniach zbiorczych oraz na opakowaniach jednostkowych była nazwa (logo) producenta; - produkty były świeże i pierwszej jakości; - produkty były oznakowane widocznym, aktualnym terminem przydatności do spożycia; - produkty z długoterminowym okresem przydatności do spożycia muszą posiadać co najmniej 6 miesięczną datę przydatności do spożycia licząc od daty ich dostarczenia do Zamawiającego; - przetworzone (tj. wędliny, przetwory mięsne, konserwy) zgodnie z polską normą posiadały etykiety określające nazwę handlową produktu, procentowy skład surowcowy (tj. % zawartość mięsa w wędlinie, substancje stosowane w produkcji); - mięso świeże pochodziło ze zwierząt do lat 3 i było pochodzenia polskiego; - dostarczane produkty posiadały etykietę produktu - handlowy dokument identyfikacyjny (HDI); - mięso świeże nie może zawierać okrywy tłuszczowej; - produkty z krótkim okresem przechowywania odpowiednio powinny posiadać co najmniej 4 dniowy termin przydatności do spożycia dla mięsa, wędlin i przetworów mięsnych świeżych oraz w przypadku wyrobów wędliniarskich paczkowanych co najmniej 14 dniowy termin do spożycia. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz w załączniku nr 2 do SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153311709
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda od wykonawców wniesienia wadium w przedmiotowym postępowaniu.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.daleszyce.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Gimnazjum w Daleszycach w okresie od 02.01 do 31.12.2014 r.
Dodano: 2014-12-02 - Dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Gimnazjum w Daleszycach w okresie od 02.01-31.12.2013 r.
Dodano: 2012-11-29 - Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: Zadanie I Ryb i konserwy rybnych Zadanie II Warzyw i owoców mrożonych do magazynu DPS Cichy Zakątek w
Dodano: 2011-11-28 - DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ PRZY GIMNAZJUM W DALESZYCACH W OKRESIE OD 02.01-31.12.2012 r
Dodano: 2011-11-24 - Dostawy mrożonych warzyw i ryb dla Domu Pomocy Społecznej w Łagiewnikach
Dodano: 2011-11-10 - Dostawy warzyw mrożonych i ryb dla Domu Pomocy Społecznej w Łagiewnikach
Dodano: 2010-11-17 - DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ PRZY GIMNAZJUM W DALESZYCACH W OKRESIE OD 02.01-31.12.2010 r.
Dodano: 2009-11-23 - Zakup i dostawa: mrożonych owoców i warzyw, ryb mrożonych i artykułów rybnych
Dodano: 2009-09-29 - DOSTAWA MROŻONYCH WARZYW, OWOCÓW I MROŻONEJ RYBY
Dodano: 2009-08-19