Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 76-200 Słupsk, ul. Sądowa 1
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 0-59 8483200, 8483214, 8483223 , fax. 0-59 8428608
- Data zamieszczenia: 2009-11-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. Sądowa 1 1
76-200 Słupsk, woj. pomorskie
tel. 0-59 8483200, 8483214, 8483223, fax. 0-59 8428608
REGON: 00031995400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka budżetowa - Służba Więzienna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU PUBLICZNYM (O WSZCZĘCIU POSTĘPOWANIA) Nr 005/Ż/2009 Dot.: ARTYKUŁY SPOŻYWCZE - WĘDLINY I WYROBY PODROBOWE - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
4. Przedmiotem zamówienia są: sukcesywne dostawy: artykuły spożywcze - wędliny i wyroby podrobowe 1) Boczek wędzony (CPV 15131100 - 6) 1.100 kg 2) Boczek wędzony zawijany (rolada) (CPV 15131100 - 6) 400 kg 3) Kaszanka (CPV 15131134 - 3) 1.700kg 4) Kiełbasa biała parzona (CPV 15131130 - 5) 1.800kg 5) Kiełbasa golonkowa (CPV 15131130 - 5) 1.300kg 6) Kiełbasa jałowcowa (CPV 15131130 - 5) 200kg 7) Kiełbasa krakowska parzona (CPV 15131130 - 5) 300kg 8) Kiełbasa mielonka wieprzowa (CPV 15131130 - 5) 1.200kg 9) Kiełbasa mortadela (CPV 15131130 - 5) 2.600kg 10) Kiełbasa parówkowa (CPV 15131130 - 5) 2.400kg 11) Kiełbasa śląska (CPV 15131130 - 5) 300kg 12) Kiełbasa targowa (zwyczajna) (CPV 15131130 - 5) 6.800kg 13) Kiełbasa żywiecka (CPV 15131130 - 5) 200kg 14) Metka (CPV 15131120 - 2) 1.900kg 15) Parówki cienkie (CPV 15131130 - 5) 2.800kg 16) Pasztet wieprzowy zapiekany (CPV 15131310 - 1) 1.500kg 17) Pasztetowa (CPV 15131310 - 1) 1.600kg 18) Pieczeń mięsna wieprzowa (CPV 15131120 - 2) 2.500kg 19) Salceson (CPV 15131120 - 2) 2.000kg 20) Tuszonka staropolska (CPV 15131130 - 5) 2.000kg 21) Baton drobiowy kanapkowy (CPV 15131135 - 0) 700kg 22) Blok drobiowy prasowany (CPV 15131135 - 0) 700kg 23) Mielonka drobiowa (CPV 15131135 - 0) 1.600kg 24) Pasztet drobiowy (CPV 15131135 - 0) 800kg 25) Pieczeń drobiowa (CPV 15131135 - 0) 500kg 26) Serdelki drobiowe (CPV 15131135 - 0) 800kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium zgodnie z art. 45 ust. 1 i 2 ustawy z dnia 29.01.2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2006 r. Nr 164, poz. 1163 z późniejszymi zmianami).
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W przetargu mogą wziąć udział Wykonawcy spełniający warunki określone w art. 22 ust. 1 i nie podlegający wykluczeniu na podstawie art.24 ust.1 i 2 ustawy z dnia 29.01.2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2006 r. Nr 164, poz. 1163 z późniejszymi zmianami) i spełniający wymagania zawarte w specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz którzy złożyli podpisane przez osobę uprawnioną załączniki do SIWZ: Załącznik nr 1 - formularz ofertowy, Załącznik nr 2 - oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, Załącznik nr 3 - oświadczenie o akceptacji projektu umowy Ocena spełnienia powyższych warunków odbędzie się na podstawie dokumentów wyszczególnionych w SIWZ. Ocena spełnienia warunków dokonywana będzie wg formuły /spełnia - nie spełnia/.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Załącznik nr 1 - formularz ofertowy, Załącznik nr 2 - oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, Załącznik nr 3 - oświadczenie o akceptacji projektu umowy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/index.php/zamowienia
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- CRZP/3/2016/AEZ-Dostawa mięsa i wędlin na statki szkoleniowe Akademii Morskiej w Gdyni w roku 2016
Dodano: 2016-01-15 - Dostawa wędlin do Kantyny w Zakładzie Karnym w Kamińsku, ul. XXX- lecia 1, 11 - 120 Górowo Iławeckie, Kamińsk
Dodano: 2015-12-31 - CRZP/6/2015/AEZ/ Dostawa mięsa i wędlin na statki szkolne Akademii Morskiej w Gdyni w roku 2015 (3)
Dodano: 2015-01-29 - CRZP/2/2015/AEZ/ Dostawa mięsa i wędlin na statki szkolne Akademii Morskiej w Gdyni w roku 2015 (powtórne)
Dodano: 2015-01-20 - CRZP/66/2014/AEZ/ Dostawa mięsa i wędlin na statki szkolne Akademii Morskiej w Gdyni w roku 2015
Dodano: 2015-01-08 - Dostawy wędlin z mięsa czerwonego i wędlin drobiowych do Jednostki Wojskowej 4220 Ustka w 2014 r.
Dodano: 2014-09-11 - Przedmiotem zamówienia są: sukcesywne dostawy: artykuły spożywcze - wędliny i wyroby podrobowe
Dodano: 2013-11-07 - Dostawy wędlin wieprzowych i drobiowych oraz pasztetów
Dodano: 2012-10-22