Przetargi.pl
Na przygotowanie i dostarczanie całodziennych posiłków przy uwzględnieniu diet dla pacjentów SP ZOZ MSWiA w Kielcach

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji w Kielcach ogłasza przetarg

  • Adres: 25-375 Kielce, Wojska Polskiego
  • Województwo: świętokrzyskie
  • Telefon/fax: tel. 41 3493500, 3493521 , fax. 413 493 505
  • Data zamieszczenia: 2017-12-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji w Kielcach
    Wojska Polskiego 51
    25-375 Kielce, woj. świętokrzyskie
    tel. 41 3493500, 3493521, fax. 413 493 505
    REGON: 290391139-00034
  • Adres strony internetowej zamawiającego: zozmswiakielce.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Na przygotowanie i dostarczanie całodziennych posiłków przy uwzględnieniu diet dla pacjentów SP ZOZ MSWiA w Kielcach
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przygotowanie i dostarczanie całodziennych posiłków przy uwzględnieniu diet dla pacjentów SP ZOZ MSWiA w Kielcach Szczegółowy zakres przedmiotu zamówienia zawiera załącznik asortymentowo-cenowy stanowiący załącznik nr 4 i nr 5 do SIWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:  kompetencji lub uprawnień do prowadzenia działalności zawodowej: na potwierdzenie należy złożyć decyzję zatwierdzająca Państwowego Inspektoratu Sanitarnego na świadczenie usług cateringowych, oświadczenie Wykonawcy, że posiada opracowane procedury na podstawie zasad HACCP, decyzję potwierdzającą, że Wykonawca posiada środek transportu przeznaczony do przewozu żywności zgodnie z zaleceniami PPIS

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach