Przetargi.pl
Wyżywienie uczestników (lunch), usługa cateringu (przygotowania i dostarczenia gotowych posiłków) dla uczestników projektu „Dziś Uczeń - Jutro Student”

Powiat Staszowski - Starostwo Powiatowe ogłasza przetarg

  • Adres: 28-200 Staszów, Józefa Piłsudskiego 7
  • Województwo: świętokrzyskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2024-04-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiat Staszowski - Starostwo Powiatowe
    Józefa Piłsudskiego 7
    28-200 Staszów, woj. świętokrzyskie
    REGON: 830409241
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Wyżywienie uczestników (lunch), usługa cateringu (przygotowania i dostarczenia gotowych posiłków) dla uczestników projektu „Dziś Uczeń - Jutro Student”
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Wizyty studyjne i branżowe dla uczniów u Pracodawców związanych z popularyzacją innowacyjnych technologiiWyżywienie uczestników (lunch) w czasie wizyt studyjnych:Usługa obejmuje ciepły posiłek.: zupa, drugie danie, napój, w skład którego wchodzić będzie:- zupa 300 ml/os. (każdorazowo Wykonawca zapewni zupę dla diety wegańskiej, wegetariańskiej, bezglutenowej, bezlaktozowej – w przypadku zgłoszenia takiego zapotrzebowania przez Zamawiającego)- drugie danie (porcja mięsna/ryba (każdorazowo Wykonawca zapewni drugie danie dla diety wegańskiej, wegetariańskiej, bezglutenowej, bezlaktozowej, np.: tofu /kotlety z soi/ kotletyz soczewicy/panierka z płatków kukurydzianych - w przypadku zgłoszenia takiego zapotrzebowania przez Zamawiającego), 120 g/os.) surówka 150 g/os, ziemniaki 150 g/os.,- napój min. 250 ml (sok w butelce lub kompot w kubku).Planowana liczba uczestników wynosi 149 osób z podziałem na grupy, tj. 1 grupa/ ok. 22 osoby, łącznie 7 grup;Wykonawca świadczyć będzie usługę w terminach wskazanych przez Zamawiającego. Zamawiający zawiadomi Wykonawcę każdorazowo na 5 dni roboczych wcześniej o terminie realizacji usługi oraz o ilości osób w zakresie każdej z diet.Miejsce realizacji – w promieniu 2 km od EkoEnergia Polska Spółka z o.o., ul. Karola Olszewskiego w Kielcach – 5 grup.Miejsce realizacji – w promieniu 2 km od Mesko S.A., Legionów 122, 26-110 Skarżysko-Kamienna – 2 grupPopularyzacja nauki i techniki – piknikWyżywienie dla uczestników projektu w postaci catering dla uczestników w czasie pikniku 191 osób x 1 dzień/około 8 h w budynku Zespołu Szkół w Staszowie, ul. Koszarowa 7, 28-200 Staszów.Usługa obejmuje catering w formie szwedzkiego bufetu lub boksu dla każdego uczestnika np. zimne przekąski, kanapki, ciastka, drożdżówka, owoce, herbata, soki, napoje.Na jednego uczestnika przypadają:- różne zimne przekąski, kanapki – (mięsne, a także wegetariańskie, wegańskie, bezglutenowe, bezlaktozowe – w przypadku zgłoszenia takiego zapotrzebowania przez Zamawiającego) 250 g/os., min. 3 rodzaje,- ciastka kruche, drożdżówka (w tym dla diet: wegetariańskiej, wegańskiej, bezglutenowej, bezlaktozowej – w przypadku zgłoszenia takiego zapotrzebowania przez Zamawiającego) 100 g/os., min. 3 rodzaje,- owoce 100 g/os. do wyboru min. 3 rodzaje, podane w całości,- herbata - 3 rodzaje (czarna, zielona, owocowa), cukier, uzupełniane na bieżąco min. 1 rodzaj na os.,- soki owocowe i woda (gazowana, niegazowana) do 250 ml/os., podane w dzbankach lub butelkach.Planowana liczba uczestników wynosi 191 osób.Zamawiający zawiadomi Wykonawcę na 5 dni roboczych wcześniej o terminie realizacji usługi oraz o ilości osób w zakresie każdej z diet.Kształcenie w terenie – wyjazdowe szkolenia edukacyjne dla uczniówKoszt cateringu dla uczestników (lunch):Wyjazd uczniów powyżej 8 godz., usługa. zewnętrzna obejmuje: lunch – ciepły posiłek (zupa, drugie danie, napój), w skład którego wchodzić będzie:- zupa 300 ml/os. (każdorazowo Wykonawca zapewni zupę dla diety wegańskiej, wegetariańskiej, bezglutenowej, bezlaktozowej – w przypadku zgłoszenia takiego zapotrzebowania przez Zamawiającego),- drugie danie (porcja mięsna/ryba (każdorazowo Wykonawca zapewni drugie danie dla diety wegańskiej, wegetariańskiej, bezglutenowej, bezlaktozowej, np.: tofu /kotlety z soi/ kotlety z soczewicy/panierka z płatków kukurydzianych - w przypadku zgłoszenia takiego zapotrzebowania przez Zamawiającego), 120 g/os.) surówka 150 g/os, ziemniaki 150 g/os.,- napój min. 250 ml (sok w butelce lub kompot w kubku).Planowana liczba uczestników wynosi 319 osób z podziałem na grupy, tj. 1 grupa/35 – 40 osób, łącznie 9 grup x 1 dzień.Posiłek ma być serwowany w porcjach obiadowych dla każdego uczestnika.Wykonawca świadczyć będzie usługę w terminach wskazanych przez Zamawiającego. Zamawiający zawiadomi Wykonawcę każdorazowo na 5 dni roboczych wcześniej o terminie realizacji usługi oraz o ilości osób w zakresie każdej z diet.Miejsce realizacji: 4 grupy w promieniu 2 km od Centrum Nauki Kopernik w Warszawie, Wybrzeże Kościuszkowskie 20, 00-390 Warszawa.Miejsce realizacji: 2 grupy w promieniu 2 km od Centrum Nauki Leonardo da Vinci w Podzamczu, Podzamcze 45, 26-060 Podzamcze.Miejsce realizacji: 3 grupy w promieniu 2 km od Narodowe Centrum Badań Jądrowych w Otwocku, ul. Andrzeja Sołtana 7/3, 05-400 Otwock.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach