Podlaski Oddział Straży Granicznej im. gen. Henryka Minkiewicza ogłasza przetarg
- Adres: 15-370 Białystok, ul. Bema 100
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 85 71 45 171 , fax. 85 71 45 715
- Data zamieszczenia: 2012-11-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Podlaski Oddział Straży Granicznej im. gen. Henryka Minkiewicza
ul. Bema 100 100
15-370 Białystok, woj. podlaskie
tel. 85 71 45 171, fax. 85 71 45 715
REGON: 05044003600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.podlaski.strazgraniczna.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawy mięsa wieprzowego oraz przetworów mięsnych (sprawa nr 75/ZP/WTiZ/12) - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są dostawy do Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej mięsa wieprzowego oraz przetworów mięsnych, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym Załącznik nr 1a, Załącznik nr 1b do SIWZ Nazwy i kody dotyczące przedmiotu zamówienia określone we Wspólnym Słowniku Zamówień Publicznych (CPV): ZADANIE I : 15113000-3 -Wieprzowina, 15131410-2 - Szynka, ZADANIE II: 15131130-5 -Wędliny, Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Przez ofertę częściową Zamawiający rozumie cały asortyment obejmujący zadanie I lub zadanie II. Zadanie 1 Schab wieprzowy b/k kg 35, Łopatka wieprzowa b/k kg 75, Szynka wieprzowa b/k kg 20, Karkówka wieprzowa b/k kg 40. Wyroby muszą odpowiadać Polskim Normom. Dostarczane produkty muszą być świeże z terminem przydatności do spożycia według obowiązujących norm. Oferowane wyroby powinny spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, składowania, transportu oraz sprzedaży bezpośredniej. Zadanie 2 Kiełbasa krakowska parzona kg 25, Szynka wieprzowa gotowana kg 25, Baleron gotowany kg 25, Ogonówka wędzona kg 25, Boczek wędzony b/k kg 30, Kiełbasa zwyczajna kg 20. Wyroby muszą odpowiadać Polskim Normom. Dostarczane produkty muszą być świeże z terminem przydatności do spożycia według obowiązujących norm. Oferowane wyroby powinny spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, składowania, transportu oraz sprzedaży bezpośredniej. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.podlaski.strazgraniczna.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa wieprzowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-15-15
Dodano: 2015-10-20 - Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa, wędlin i podrobów do Aresztu Śledczego w Suwałkach
Dodano: 2015-09-30 - przetarg nieograniczony na dostawę artykułów żywnościowych.
Dodano: 2015-05-11 - Dostawa mięsa wieprzowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-10-14
Dodano: 2014-10-08 - Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do Aresztu Śledczego w Suwałkach
Dodano: 2014-09-24 - przetarg nieograniczony na dostawę artykułów żywnościowych.
Dodano: 2014-05-12 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej im. Jana Pawła II w Brańsku w okresie 12 miesięcy od daty udzielenia zamówienia.Przedmiot zamówienia podzielony został na sześć części: Pakiet I- Mięso wieprzowe ; Pakiet II- Produkty mięsno-wędliniarskie; Pakiet III-Mięso i przetwory drobiowe; Pakiet IV- Mleko i produkty mleczarskie; Pakiet V-Pieczywo; Pakiet VI-Ciasto.
Dodano: 2014-02-11 - Dostawy mięsa wieprzowego, drobiowego oraz ich przetworów (sprawa nr 1/ZP/WTiZ/14)
Dodano: 2014-01-15 - Dostawa mięsa wieprzowego dla Domu Pomocy Społecznej w Choroszczy
Dodano: 2013-12-27 - Dostawy mięsa wieprzowego, drobiowego oraz ich przetworów (sprawa nr 96/ZP/WTiZ/13).
Dodano: 2013-12-16