Przetargi.pl
dostawy mięsa wieprzowego oraz przetworów mięsnych (sprawa nr 75/ZP/WTiZ/12)

Podlaski Oddział Straży Granicznej im. gen. Henryka Minkiewicza ogłasza przetarg

  • Adres: 15-370 Białystok, ul. Bema 100
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 85 71 45 171 , fax. 85 71 45 715
  • Data zamieszczenia: 2012-11-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Podlaski Oddział Straży Granicznej im. gen. Henryka Minkiewicza
    ul. Bema 100 100
    15-370 Białystok, woj. podlaskie
    tel. 85 71 45 171, fax. 85 71 45 715
    REGON: 05044003600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.podlaski.strazgraniczna.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawy mięsa wieprzowego oraz przetworów mięsnych (sprawa nr 75/ZP/WTiZ/12)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy do Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej mięsa wieprzowego oraz przetworów mięsnych, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym Załącznik nr 1a, Załącznik nr 1b do SIWZ Nazwy i kody dotyczące przedmiotu zamówienia określone we Wspólnym Słowniku Zamówień Publicznych (CPV): ZADANIE I : 15113000-3 -Wieprzowina, 15131410-2 - Szynka, ZADANIE II: 15131130-5 -Wędliny, Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Przez ofertę częściową Zamawiający rozumie cały asortyment obejmujący zadanie I lub zadanie II. Zadanie 1 Schab wieprzowy b/k kg 35, Łopatka wieprzowa b/k kg 75, Szynka wieprzowa b/k kg 20, Karkówka wieprzowa b/k kg 40. Wyroby muszą odpowiadać Polskim Normom. Dostarczane produkty muszą być świeże z terminem przydatności do spożycia według obowiązujących norm. Oferowane wyroby powinny spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, składowania, transportu oraz sprzedaży bezpośredniej. Zadanie 2 Kiełbasa krakowska parzona kg 25, Szynka wieprzowa gotowana kg 25, Baleron gotowany kg 25, Ogonówka wędzona kg 25, Boczek wędzony b/k kg 30, Kiełbasa zwyczajna kg 20. Wyroby muszą odpowiadać Polskim Normom. Dostarczane produkty muszą być świeże z terminem przydatności do spożycia według obowiązujących norm. Oferowane wyroby powinny spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, składowania, transportu oraz sprzedaży bezpośredniej.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.podlaski.strazgraniczna.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach