Miejska Jadłodajnia "U Świętego Antoniego" ogłasza przetarg
- Adres: 87-800 Włocławek, ul. Św. Antoniego 11
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 54 4110380 , fax. 54 4110380
- Data zamieszczenia: 2015-11-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miejska Jadłodajnia "U Świętego Antoniego"
ul. Św. Antoniego 11 11
87-800 Włocławek, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 54 4110380, fax. 54 4110380
REGON: 34083363300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.jadlodajniawloclawek.pl/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego we Włocławku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-11/2015) - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
III/1.Przedmiotem zamówienia są dostawy DROBIU dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego: a) Żołądki drobiowe z kurcząt - świeże, oczyszczone z błon, I klasa jakości, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego; jednostka miary: kilogram, ilość: 1000 kilogramów, b) Porcje rosołowe z krucząt (grzbiety) - świeże, I klasa jakości, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego; jednostka miary: kilogram, ilość: 2000 kilogramów, c) Udka drobiowe lux z kurcząt - świeże, o minimalnej wadze 180 g, a maksymalnej 220 g, I klasa jakości, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego; poprzez udko lux rozumie się podudzie + udziec (oczyszczone z żółtych błon znajdujących się na kostkach); jednostka miary: kilogram, ilość: 1700 kilogramów, d) Piersi drobiowe - filet z kurcząt, świeży, I klasa jakości, bez chrząstek i kości, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego; jednostka miary: kilogram, ilość: 2200 kilogramów, e) Skrzydełka drobiowe z kurcząt - świeże, o minimalnej wadze 90 g, a maksymalnej 120 g, I klasa jakości, całkowicie oczyszczone z piór, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego; jednostka miary: kilogram, ilość: 1600 kilogramów, f) Kurczaki - świeże, I klasa jakości, zapach charakterystyczny dla mięs świeżego; jednostka miary: kilogram, ilość: 100 kilogramów. 2. Jakość wymienionego wyżej asortymentu nie może odbiegać od jakości towaru dostępnego w ogólnej sieci handlowej. 3. Wykonawca zapewnia transport DROBIU do magazynu w siedzibie zamawiającego na własny koszt, dlatego cena oferty musi zawierać koszty transportu i rozładunku. 4. Transport przedmiotowych artykułów, o których mowa w pkt. III/1 musi odbywać się w warunkach spełniających wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego przy ul. Św. Antoniego 11 we Włocławku. 6. Ilość przedmiotowych artykułów, o których mowa w pkt. III/1 może ulec zmianie wartościowo maksymalnie o minus 15 % ogółem od wartości umowy na dostawy w/w przedmiotu zamówienia. 7. Zamawiający będzie zamawiał określoną partię towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpóźniej do godziny 13:00. 8. Dostawy będą odbywać się sukcesywnie przez okres obowiązywania umowy, ilościowo według zapotrzebowania zamawiającego nie częściej niż cztery razy w tygodniu każdorazowo od godziny 700 do godziny 9:00. W przypadku stwierdzenia w trakcie odbioru dostawy braków ilościowych i jakościowych Wykonawca dostarcza towar wolny od wad jakościowych i uzupełnienia braki ilościowe: w terminie do dwóch godzin od momentu zgłoszenia reklamacji. 9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać parametrom ilościowym i jakościowym określonym przez zamawiającego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151120006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.jadlodajniawloclawek.pl/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego we Włocławku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-06/2016)
Dodano: 2016-05-18 - Mięso drobiowe
Dodano: 2016-01-18 - Dostawa mięsa drobiowego i wędlin drobiowych
Dodano: 2015-11-10 - Dostawa drobiu, podrobów drobiowych, wędlin drobiowych w 2 zadaniach CPV - 15112000-6, 15131500-0 Zadanie nr 1 - Dostawa mięsa drobiowego i podrobów drobiowych - CPV - 15112000-6 Zadanie nr 2 - Dostawa wędlin drobiowych - CPV - 15131500-0
Dodano: 2015-10-21 - Dostawa drobiu, podrobów drobiowych, wędlin drobiowych w 2 zadaniach CPV - 15112000-6, 15131500-0 Zadanie nr 1 - Dostawa mięsa drobiowego i podrobów drobiowych - CPV - 15112000-6 Zadanie nr 2 - Dostawa wędlin drobiowych - CPV - 15131500-0
Dodano: 2015-09-29 - Mięso drobiowe
Dodano: 2015-05-04 - Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego (znak sprawy: MJ.AZ.2420-03/2015)
Dodano: 2015-04-16 - Dostawa drobiu i wędlin drobiowych
Dodano: 2014-10-28 - Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego we Włocławku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-13/2014)
Dodano: 2014-10-15 - Dostawa drobiu, podrobów drobiowych, wędlin drobiowych CPV - 15112000-6
Dodano: 2014-09-16