Przetargi.pl
Dostawa przypraw sypkich, w płynie i używki, koncentratów, roślin strączkowych i soi do Zakładu Karnego w Zabrzu

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 41-806 Zabrze, ul. Janika 12
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 0-32 373 66 30 , fax. 0-32 373 66 66
  • Data zamieszczenia: 2011-11-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Janika 12 12
    41-806 Zabrze, woj. śląskie
    tel. 0-32 373 66 30, fax. 0-32 373 66 66
    REGON: 00032102300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: dkw_zk_zabrze@sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: WIĘZIENNICTWO

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa przypraw sypkich, w płynie i używki, koncentratów, roślin strączkowych i soi do Zakładu Karnego w Zabrzu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa przypraw sypkich, w płynie i używki, koncentratów, roślin strączkowych i soi do Zakładu Karnego w Zabrzu Zamawiający informuje, iż dopuszcza składanie ofert częściowych (liczba części - 3), wykaz części: Część I : Przyprawy sypkie, w płynie i używki Część II: Koncentraty zup i sosów Część III: Rośliny strączkowe i soja Część I - Przyprawy sypkie, w płynie i używki: 1. Czosnek mielony -30 kg 2. Liść laurowy -15 kg 3. Majeranek -25 kg 4. Papryka mielona- 15kg 5. Pieprz naturalny mielony -65kg 6. Przyprawa typu jarzynka- 420 kg 7. Przyprawa do gulaszu - 70 kg 8. Przyprawa do mięsa mielonego - 60 kg 9. Sól warzona - 2000 kg 10. Ziele angielskie- 15 kg 11. Cukier waniliowy-10 kg 12. Cynamon -5 kg 13. Kwasek cytrynowy- 25 kg 14. Przyprawa do bigosu -30 kg 15. Musztarda- 550 kg 16. Kawa zbożowa -250 kg 17. Herbata granulowana -250 kg 18. Herbata expresowa małe saszetki- 520 sztuk 19. Przyprawa do zup w płynie- 1 800 litrów 20. Ocet - 140 litrów Część II - Koncentraty zup i sosów: 1. Rosół z kury -350 kg 2. Zupa barszcz czerwony- 120 kg 3. Zupa grzybowa-150 kg 4. Zupa żurek w proszku- 170 kg 5. Sos biały- 20 kg 6. Sos cygański- 115 kg 7. Sos grzybowy-160 kg 8. Sos pieczarkowy- 100 kg 9. Sos pieczeniowy- 80 kg Część III -Rośliny strączkowe i soja: 1. Granulat sojowy- 200 kg 2. Schab sojowy -120 kg 3. Fasola drobna -570 kg 4. Fasola biała duża -700 kg 5. Groch łuszczony - 800 kg 6. Groch cały - 700 kg Art. żywnościowe będą dostarczane do magazynu żywnościowego zamawiającego, środkiem transportu, spełniającym wymogi określone w Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.z 2010r Nr 136, poz.914 j.t) którym dysponuje wyko-nawca, bez dodatkowych opłat w dni robocze od poniedziałku do piątku w ilościach i terminach wskazanych przez zamawiającego, w godz. 7.30 - 12.30. Zamawiający będzie składał zamówienia telefonicznie, sukcesywnie, według potrzeb. Wymagana jest jednakowa data przydatności do spożycia dla całej partii dostarczanego produktu. Wymagana jest jednakowa gramatura opakowania przy każdorazowej dostawie przez cały okres trwania umowy. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać zamówiony towar w ciągu 36 godzin, od chwili złożenia zamówienia telefonicznego, a dostarczone art. żywnościowe powinny odpowiadać, co do jakości wymogom wynikającym z obowiązujących przepisów prawa, w tym ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U.z 2010r. Nr 136 poz.914 j.t.) oraz aktów wykonawczych wydanych na podstawie w/w ustawy
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158700007
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach