Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Sanatorium MSWiA ogłasza przetarg
- Adres: 57-350 Kudowa-Zdrój, ul. Okrzei 1
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 074 8661201 w. 117 , fax. 074 8661203
- Data zamieszczenia: 2010-09-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Sanatorium MSWiA
ul. Okrzei 1 1
57-350 Kudowa-Zdrój, woj. dolnośląskie
tel. 074 8661201 w. 117, fax. 074 8661203
REGON: 89045062700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sankud.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa wołowego, mięsa wieprzowego i wędlin. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa do Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej Sanatorium Bristol MSWiA w Kudowie Zdroju mięsa wołowego, mięsa wieprzowego, wędlin wieprzowych, wyrobów wędliniarskich oraz wędlin drobiowych wyszczególnionych w formularzu cenowym załącznik nr 4 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151110009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sankud.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przetarg nieograniczony na dostawy: trimming wołowy 90/10 , półtusza wieprzowa kl. R , kurczak cały .
Dodano: 2014-01-27 - Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Domu Pomocy Społecznej OSTOJA w Zgorzelcu.
Dodano: 2013-10-10 - Ogłoszenie o przetargu nieograniczonym na dostawy: trimming wołowy 90/10, półtusza wieprzowa kl. R , wątroba wieprzowa, kurczak cały .
Dodano: 2013-01-08 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych w zakresie dostawy mięsa wołowego, mięsa wieprzowego, wyrobów wędliniarskich, wędlin wieprzowych i drobiowych
Dodano: 2012-10-31 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych
Dodano: 2012-10-10 - DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN
Dodano: 2012-03-23 - Cykliczne dostawy mięsa i produktów mięsnych do Domu Pomocy Społecznej OSTOJA
Dodano: 2011-10-18 - Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa wołowego gulaszowego kl. I , półtusz wieprzowych, wątroby wieprz. , kurczaka.
Dodano: 2011-01-19 - Cykliczne dostawy mięsa i produktów mięsnych do Domu Pomocy Społecznej OSTOJA w Zgorzelcu
Dodano: 2010-10-22