Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 58-200 Dzierżoniów, ul. Ząbkowicka 53
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 074 8324850 , fax. 074 8324852
- Data zamieszczenia: 2012-03-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. Ząbkowicka 53 53
58-200 Dzierżoniów, woj. dolnośląskie
tel. 074 8324850, fax. 074 8324852
REGON: 00032061500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa centralna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Na dostawy w 2012/2013 r. ( 12 miesięcy) następujących artykułów: w grupie 151 CPV 1. Drobiowa polska 50 kg* 2. Filet z kurczaka 200 kg* 3. Golonkowa 1100 kg* 4. Jarmarczna 1700 kg* 5. Kaszanka czarna popularna 300 kg* 6. Kiełbasa biała surowa 200 kg* 7. Kurczak faszerowany 400 kg* 8. Mielonka tyrolska 700 kg* 9. Mięso gulaszowe wieprzowe 2300 kg* 10. Mięso gulaszowe wołowe 500 kg* 11. Metka łososiowa 800 kg* 12. Mortadela 900 kg* 13. Mortadela drobiowa 900 kg* 14. Mortadela pizza 50 kg* 15. Kiełbasa parówkowa 500 kg* 16. Parówki cienkie 900 kg* 17. Parówki drobiowe 900 kg* 18. Pasztetowa 300 kg* 19. Pieczeń rzymska 1000 kg* 20. Podwawelska 800 kg* 21. Polędwica kasztelańska 300 kg* 22. Polędwica kanadyjska 50 kg* 23. Polędwica śniadaniowa 50 kg* 24. Polędwica z warzywami 50 kg* 25. Rolada z kurcząt 300 kg* 26. Salceson czarny 300 kg* 27. Szynka ( mielonka) tyrolska 400 kg* 28. Szynka drobiowa mielona 1000 kg* 29. Śląska drobiowa 1000 kg* 30. Zielonogórska 900 kg* 31. Zwyczajna 2200 kg* 32. Żywiecka 200 kg* *) podane ilości są szacunkowe - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151110009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: NIE JEST WYMAGANE
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przetarg nieograniczony na dostawy: trimming wołowy 90/10 , półtusza wieprzowa kl. R , kurczak cały .
Dodano: 2014-01-27 - Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Domu Pomocy Społecznej OSTOJA w Zgorzelcu.
Dodano: 2013-10-10 - Ogłoszenie o przetargu nieograniczonym na dostawy: trimming wołowy 90/10, półtusza wieprzowa kl. R , wątroba wieprzowa, kurczak cały .
Dodano: 2013-01-08 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych w zakresie dostawy mięsa wołowego, mięsa wieprzowego, wyrobów wędliniarskich, wędlin wieprzowych i drobiowych
Dodano: 2012-10-31 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych
Dodano: 2012-10-10 - Cykliczne dostawy mięsa i produktów mięsnych do Domu Pomocy Społecznej OSTOJA
Dodano: 2011-10-18 - Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa wołowego gulaszowego kl. I , półtusz wieprzowych, wątroby wieprz. , kurczaka.
Dodano: 2011-01-19 - Cykliczne dostawy mięsa i produktów mięsnych do Domu Pomocy Społecznej OSTOJA w Zgorzelcu
Dodano: 2010-10-22 - Dostawa mięsa wołowego, mięsa wieprzowego i wędlin.
Dodano: 2010-09-24