Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych w ciągu jednego roku w następujących asortymentach : 1. Mięso i wędliny. 2. Mleko i produkty nabiałowe.

Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego ogłasza przetarg

  • Adres: 38-440 Iwonicz Zdrój, ul. Ks. Jana Rąba 22
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 013 4350612 , fax. 013 4350612
  • Data zamieszczenia: 2015-03-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego
    ul. Ks. Jana Rąba 22 22
    38-440 Iwonicz Zdrój, woj. podkarpackie
    tel. 013 4350612, fax. 013 4350612
    REGON: 37001691600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: crriwonicz.sanatoria.com.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych w ciągu jednego roku w następujących asortymentach : 1. Mięso i wędliny. 2. Mleko i produkty nabiałowe.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych w ciągu jednego roku w następujących asortymentach : 1. Mięso i wędliny. 2. Mleko i produkty nabiałowe. Asortyment 1. Mięso i wędliny. 1. Salceson drobiowy 48 kg 2. Salceson wiejski 110 kg 3. Pasztet drobiowy pieczony 160 kg 4. Kaszanka wiejska 320 kg 5. Kiełbasa drobiowa podsuszana 135 kg 6. Kiełbasa głogowska 5 kg 7. Kiełbasa swojska 70 kg 8. Kiełbasa podwawelska 40 kg 9. Kiełbasa szynkowa 30 kg 10. Kiełbasa zwyczajna 340 kg 11. Kiełbasa krakowska sucha 75 kg 12. Kiełbasa krakowska parzona 100 kg 13. Kiełbasa toruńska 410 kg 14. Kiełbaski drobiowe coctailowe 250 kg 15. Parówka drobiowa 800 kg 16. Parówka firmowa 40 kg 17. Parówka gruba 10 kg 18. Parówki serdelki 80 kg 19. Polędwica drobiowa 80 kg 20. Polędwica sopocka 120 kg 21. Schab pieczony z przyprawami 155 kg 22. Baleron wieprzowy 52 kg 23. Baleron drobiowy 100 kg 24. Bekon 105 kg 25. Szynka z drobiu 70 kg 26. Szynka biała 100 kg 27. Szynka konserwowa 75 kg 28. Szynka wieprzowa gotowana 570 kg 29. Szynka domowa 125 kg 30. Szynka wiejska 100 kg 31. Szynka ogonówka 170 kg 32. Szynka tradycyjna 175 kg 33. Szynka tyrolska 45 kg 34. Kabanosy drobiowe 100 kg 35. Kabanosy wieprzowe 20 kg 36. Filet królewski z indyka 125 kg 37. Filet drobiowy w galarecie 32 kg 38. Boczek faszerowany 50 kg 39. Boczek wędzony b/kości 80 kg 40. Boczek gotowany b/kości 280 kg 41. Mortadela drobiowa 100 kg 42. Pieczeń chlebowa 110 kg 43. Pieczeń szynkowa 10 kg 44. Lencz 120 kg 45. Smaczek konserwowy 34 kg 46. Gulasz angielski blok 12 kg 47. Baton drobiowy 45 kg 48. Wątroba drobiowa 120 kg 49. Wątroba wieprzowa 120 kg 50. Łopatka wieprzowa b/kości 730 kg 51. Karkówka wieprzowa b/kości 1.400 kg 52. Schab b/kości 680 kg 53. Żeberka wieprz. /paski/ 280 kg 54. Wołowe b/kości udziec 630 kg 55. Filet drobiowy 1.230 kg 56. Udko kurczaka 2.050 kg 57. Udziec drobiowy 10 kg 58. Kości pokrzepowe 1.000 kg 59. Porcje rosołowe 1.100 kg 60. Słonina 125 kg Asortyment II : Mleko i produkty nabiałowe: Ser topiony 25g : śmietankowy 2.700 szt z szynką 2.700 szt mix 2.700 szt Twaróg pakowany próżniowo w folię ok. 1kgpółtłusty 1.940 kg Serek ( od 100 g -150g) ziarnisty 2.000 szt naturalny 2.000 szt owocowy dla dzieci50g (Danonki lub równoważne) 660 szt Ser topiony (plastry) paczka 0,15 kg( różne smaki ) 1.530 szt Ser żółty (półtłusty - nie seropodobny) salami 200 kg gouda 200 kg edamski 200 kg rolada ustrzycka 200 kg Mleko 2% 0,9 l 13.000 szt śmietana 18% kubek (330-400g) 1.950 szt Śmietana 30%kubek (400-450g) 15 szt Śnieżka w aerozolu 300 szt Masło 82% tłuszczu mlecznego (0,2 kg) 1.950 kg Jogurt (125-150g ) Jogobella, Danon, Zott, Bakoma lub równoważny naturalny 100 szt bez cukru 60 szt z ziarnami zbóż 1.500 szt owocowe różne smaki 1.500 szt do picia 1.500 szt z syropem 1.500 szt z dodatkami : owoce, czekolada, płatki, kulki 1.500 szt Tłuszcz roślinny do smażenia /utwardzony / 200 g 170 kg Margaryna ( 250 g ) 400 kg Ser typu fromage / 80-100g/ 1.850 szt Kefir (400) 10 szt Jogurt naturalny (masa netto 400g ) 360 szt Olej 1l : uniwersalny 190 szt rzepakowy 190 szt Smalec /200g 420kg Napój mleczny z bakteriami L.Casei(Actimel lub równoważny) 700 szt Deser mleczny czekoladowy (100g) (Monte deser lub równoważny) 290 szt Deser mleczny czekoladowy (55g)(Monte deser lub równoważny) 290 szt
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151300008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: crriwonicz.sanatoria.com.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach