31 Wojskowy Oddział Gospodarczy ogłasza przetarg
- Adres: 95-100 Zgierz, Konstantynowska 85
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2024-04-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 31 Wojskowy Oddział Gospodarczy
Konstantynowska 85
95-100 Zgierz, woj. łódzkie
REGON: 101067256 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://31wog.wp.mil.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ZAKUP WYPOSAŻENIA I SPRZĘTU STOŁOWO-KUCHENNEGO DLA SŁUŻBY ŻYWNOŚCIOWEJ - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa drobnego sprzętu stołowo-kuchennego dla Służby Żywnościowej w celu właściwego i higienicznego utrzymania i zabezpieczenia obsługi konsumenckiej i produkcyjnej w obiektach żywnościowych w rejonie odpowiedzialności 31 WOG Zgierz oraz sprzętu na wyposażenie pomieszczeń socjalnych dla WSNJO Łódź. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określony został w Załączniku Nr 1 do SWZ.Przedmiotem zamówienia jest zakup drobny sprzęt AGD dla Służby Żywnościowej w celu właściwego i higienicznego utrzymania i zabezpieczenia obsługi konsumenckiej i produkcyjnej w obiektach żywnościowych w rejonie odpowiedzialności 31 WOG Zgierz oraz sprzętu na wyposażenie pomieszczeń socjalnych dla WSNJO Łódź.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określony został w Załączniku Nr 1 do SWZ.Przedmiotem zamówienia jest dostawa drobnego sprzętu AGD dla WSNJO Łódź dla Służby Żywnościowej w celu właściwego i higienicznego utrzymania i zabezpieczenia obsługi konsumenckiej i produkcyjnej w obiektach żywnościowych w rejonie odpowiedzialności 31 WOG Zgierz oraz sprzętu na wyposażenie pomieszczeń socjalnych dla WSNJO Łódź. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określony został w Załączniku Nr 1 do SWZ.Przedmiotem zamówienia jest dostawa termosu z kubkiem – sprzęt polowy dla Służby Żywnościowej w celu właściwego i higienicznego utrzymania i zabezpieczenia obsługi konsumenckiej i produkcyjnej w obiektach żywnościowych w rejonie odpowiedzialności 31 WOG Zgierz oraz sprzętu na wyposażenie pomieszczeń socjalnych dla WSNJO Łódź.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określony został w Załączniku Nr 1 do SWZ.Przedmiotem zamówienia jest zakup wyposażenia i sprzętu stołowo-kuchennego dla Służby Żywnościowej w celu właściwego i higienicznego utrzymania i zabezpieczenia obsługi konsumenckiej i produkcyjnej w obiektach żywnościowych w rejonie odpowiedzialności 31 WOG Zgierz oraz sprzętu na wyposażenie pomieszczeń socjalnych dla WSNJO Łódź.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określony został w Załączniku Nr 1 do SWZ.Przedmiotem zamówienia jest dostawa wyposażenia magazynowego dla Służby Żywnościowej w celu właściwego i higienicznego utrzymania i zabezpieczenia obsługi konsumenckiej i produkcyjnej w obiektach żywnościowych w rejonie odpowiedzialności 31 WOG Zgierz oraz sprzętu na wyposażenie pomieszczeń socjalnych dla WSNJO Łódź.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określony został w Załączniku Nr 1 do SWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39221000-7
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-04-15
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ZP/51/2020 Zakup i dostawa szafy chłodniczej wchodzącej w skład wyposażenia kuchni szpitalnej dla Wojewódzkiego Specjalistycznego Szpitala im. M. Pirogowa w Łodzi
Dodano: 2020-10-14 - ZP/33/2020 Zakup i dostawa wyposażenia kuchni szpitalnej i kuchenek oddziałowych z podziałem na 9 pakietów dla Wojewódzkim Specjalistycznym Szpitalu im. M. Pirogowa w Łodzi
Dodano: 2020-08-06 - Dostawa wyposażenia gastronomicznego do Zespołu Szkół Zawodowych Specjalnych nr 2 z siedzibą w Łodzi przy Al. Pierwszej Dywizji 16/18, realizowana w ramach projektu nr RPLD.11.03.01-10-0025/17-00 pn. „Moje umiejętności, moja przyszłość”, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2014-2020, Osi Priorytetowej „Edukacja Kwalifikacje Umiejętności”, Działania XI.3 Kształcenie zawodowe, Poddziałania XI.3.1 Kształcenie zawodowe.
Dodano: 2020-01-07 - Dostawa wyposażenia gastronomicznego.
Dodano: 2019-11-25 - Dostawa sprzętu gastronomicznego i stołów oraz wyposażenia gastronomicznego.
Dodano: 2019-10-22 - Dostawa wraz z montażem wyposażenia kuchni po przebudowie w budynku szkoły w Mierzycach
Dodano: 2019-09-16 - Dostawa wyposażenia stołówek i miejsc spożywania posiłków w ramach Rządowego programu „Posiłek w szkole i w domu” w podziale na 3 części zamówienia
Dodano: 2019-08-29 - Dostawa wraz z montażem wyposażenia kuchni po przebudowie w budynku szkoły w Mierzycach
Dodano: 2019-08-13 - Zakup wyposażenia i sprzętu stołowo-kuchennego dla Służby Żywnościowej
Dodano: 2019-03-05 - Dostawa sprzętu gastronomicznego i wyposażenia stołowo-kuchennego
Dodano: 2017-09-27