31 Wojskowy Oddział Gospodarczy ogłasza przetarg
- Adres: 95-100 Zgierz, ul. Konstantynowska
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 26 1442098 , fax. 26 1442101
- Data zamieszczenia: 2019-03-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 31 Wojskowy Oddział Gospodarczy
ul. Konstantynowska 85
95-100 Zgierz, woj. łódzkie
tel. 26 1442098, fax. 26 1442101
REGON: 10106725600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: 31wog.zp.@ron.mil.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Obrona
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup wyposażenia i sprzętu stołowo-kuchennego dla Służby Żywnościowej - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest wykonanie dostawy na sprzęt stołowo-kuchenny dla Służby Żywnościowej w celu zapewnienia właściwego i higienicznego utrzymania i zabezpieczenia obsługi konsumenckiej i produkcyjnej w obiektach żywnościowych w rejonie działalności 31 WOG Zgierz. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określony został w Załączniku nr 1 do SIWZ. Towary muszą być fabrycznie nowe, nieużywane, oraz odpowiadać obowiązującym normom z zakresu gatunku pierwszego zgodnie z Załącznikiem nr 1 do SIWZ. Towar musi być dostarczony w oryginalnym opakowaniu fabrycznym z zabezpieczeniami stosowanymi przez producenta. Opakowanie musi umożliwić pełną identyfikację towaru np. ilość, rodzaj, parametry, data ważności itp. bez konieczności naruszania opakowania, w przypadku urządzeń elektrycznych dodatkowo wraz z kartami gwarancyjnymi oraz instrukcjami obsługi w języku polskim. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39221000-7
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnianie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ZAKUP WYPOSAŻENIA I SPRZĘTU STOŁOWO-KUCHENNEGO DLA SŁUŻBY ŻYWNOŚCIOWEJ
Dodano: 2024-04-05 - ZP/51/2020 Zakup i dostawa szafy chłodniczej wchodzącej w skład wyposażenia kuchni szpitalnej dla Wojewódzkiego Specjalistycznego Szpitala im. M. Pirogowa w Łodzi
Dodano: 2020-10-14 - ZP/33/2020 Zakup i dostawa wyposażenia kuchni szpitalnej i kuchenek oddziałowych z podziałem na 9 pakietów dla Wojewódzkim Specjalistycznym Szpitalu im. M. Pirogowa w Łodzi
Dodano: 2020-08-06 - Dostawa wyposażenia gastronomicznego do Zespołu Szkół Zawodowych Specjalnych nr 2 z siedzibą w Łodzi przy Al. Pierwszej Dywizji 16/18, realizowana w ramach projektu nr RPLD.11.03.01-10-0025/17-00 pn. „Moje umiejętności, moja przyszłość”, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2014-2020, Osi Priorytetowej „Edukacja Kwalifikacje Umiejętności”, Działania XI.3 Kształcenie zawodowe, Poddziałania XI.3.1 Kształcenie zawodowe.
Dodano: 2020-01-07 - Dostawa wyposażenia gastronomicznego.
Dodano: 2019-11-25 - Dostawa sprzętu gastronomicznego i stołów oraz wyposażenia gastronomicznego.
Dodano: 2019-10-22 - Dostawa wraz z montażem wyposażenia kuchni po przebudowie w budynku szkoły w Mierzycach
Dodano: 2019-09-16 - Dostawa wyposażenia stołówek i miejsc spożywania posiłków w ramach Rządowego programu „Posiłek w szkole i w domu” w podziale na 3 części zamówienia
Dodano: 2019-08-29 - Dostawa wraz z montażem wyposażenia kuchni po przebudowie w budynku szkoły w Mierzycach
Dodano: 2019-08-13 - Dostawa sprzętu gastronomicznego i wyposażenia stołowo-kuchennego
Dodano: 2017-09-27