Komenda Wojewódzka Policji w Lublinie ogłasza przetarg
- Adres: 20-019 Lublin, ul. Narutowicza 73
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 81 5354606 , fax. 81 5354313
- Data zamieszczenia: 2016-05-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Komenda Wojewódzka Policji w Lublinie
ul. Narutowicza 73 73
20-019 Lublin, woj. lubelskie
tel. 81 5354606, fax. 81 5354313
REGON: 43068905200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.lubelska.policja.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Wyżywienie i zakwaterowanie policjantów delegowanych do pełnienia służby w sezonowych posterunkach Policji na terenie woj. lubelskiego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług zakwaterowania wraz z całodziennym wyżywieniem policjantów sezonowych posterunków Policji w miejscowościach: Okuninka nad Jeziorem Białym oraz Białka nad jeziorem Bialskimi lub jeziorem Zagłębocze. 2. Szczegółowy zakres usług określony jest w załącznikach nr 1.1 i nr 1.2 do SIWZ. 3. Kod numeryczny Wspólnego Słownika Zamówień (CPV) dla przedmiotowego zadania: 55270000-3 - Usługi świadczone przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe. 4. Wykonawca zobowiązuje się zapewnić zakwaterowanie dla policjantów w pokojach 2-5 osobowych posiadających pełen węzeł sanitarny oraz zapewnić możliwość korzystania z radia i telewizji. Koszt zakwaterowania za osobodzień nie może przekroczyć kwoty brutto: - 18,38 zł - PAKIET Nr 1, - 13,10 zł - PAKIET Nr 2, 5. Wykonawca zobowiązuje się zapewnić wyżywienie w formie całodziennego wyżywienia policjantom KWP w Lublinie, wg stawki żywieniowej ustalanej przez Dyrektora Departamentu Analiz i Nadzoru MSWiA i Dyrektora Departamentu Budżetu MSWiA, która w dniu podpisania umowy wynosi 14,83 zł (koszt wsadu do kotła w cenach hurtowych) na jednego żywionego, powiększona maksymalnie o: - 40 % marży za usługę gastronomiczną - PAKIET Nr 1, - 40 % marży za usługę gastronomiczną - PAKIET Nr 2, 4. Wykonawca powinien dysponować zapleczem kuchennym, odpowiadającym przepisom bhp i Sanepidu, gwarantującym przygotowywaniem posiłków do wyżywienia zbiorowego. 5. Wykonawca zapewnia odpowiednie pomieszczenie umożliwiające spożywanie posiłków. 6. Wydawanie posiłków w następujących godzinach: śniadanie: (w dni powszednie) godz. 700 - 800; (w dni wolne od pracy) 800 - 900, obiad: godz. 1200-1400; kolacja: godz.1800-1900 7. Zamawiający dopuszcza zmianę wysokości stawki żywieniowej w przypadku zmiany decyzji w sprawie określenia wartości pieniężnych norm wyżywienia Dyrektora Departamentu Analiz i Nadzoru MSWiA i Dyrektora Departamentu Budżetu MSWiA oraz urzędowej zmiany stawki podatku VAT od towarów i usług na usługę objętą zamówieniem z dniem wejścia w życie odpowiedniej ustawy (w tym przypadku zmiana ceny może dotyczyć ceny brutto z zachowaniem ceny netto). 8. Termin płatności faktury VAT - 21 dni licząc od daty otrzymania przez Zamawiającego. 9. Termin płatności faktury VAT (w przypadku wystawienia korekty) - 21 dni licząc od daty otrzymania faktury korygującej lub noty korygującej. 10. Forma płatności - przelew. 11. Faktura VAT winna zostać wystawiona po zakończeniu realizacji przedmiotu umowy 12. Wykonawca zaakceptuje w całości wzór umowy. 13. Wykonawca poniesie wszelkie koszty związane z przygotowaniem i złożeniem oferty. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 552700003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Różnorodność jadłospisów w zakresie dań obiadowych
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.lubelska.policja.gov.pl/lub/zamowienia-publiczne/aktualne-postepowania
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przeprowadzenie szkolenia z zakresu podniesienia kompetencji życiowych i umiejętności społeczno-zawodowych
Dodano: 2013-07-26 - Świadczenie usług całodziennego wyżywienia i zakwaterowania policjantów sezonowego posterunku Policji w miejscowości Okuninka nad Jeziorem Białym
Dodano: 2013-05-27 - Organizacja staży zagranicznych dla uczniów Zespołu Szkół w Piaskach
Dodano: 2013-05-23 - Przetarg nieograniczony - Organizacja staży krajowych (nocleg, wyżywienie i transport) dla uczniów Zespołu Szkół w Piaskach i Zespołu Szkół w Trawnikach
Dodano: 2013-04-26 - Organizacja staży krajowych (nocleg i wyżywienie) dla uczniów Zespołu Szkół w Piaskach, Zespołu Szkół Nr 1 im. C.K. Norwida w Świdniku i Zespołu Szkół w Trawnikach
Dodano: 2012-06-22 - Organizacja narciarskiego obozu zimowego dla studentów kierunku Ratownictwo Medyczne
Dodano: 2012-01-04 - Zorganizowanie i przeprowadzenie wyjazdowego szkolenia z zakresu podniesienia kompetencji życiowych i umiejętności społeczno-zawodowych usamodzielnianych wychowanków z rodzin zastępczych i placówek opiekuńczo-wychowawczych z terenu powiatu włodawskiego
Dodano: 2011-07-07