Przetargi.pl
Organizacja staży krajowych (nocleg i wyżywienie) dla uczniów Zespołu Szkół w Piaskach, Zespołu Szkół Nr 1 im. C.K. Norwida w Świdniku i Zespołu Szkół w Trawnikach

Zespół Szkół ogłasza przetarg

  • Adres: 21-050 Piaski, ul. Partyzantów 19
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 081 5821001 , fax. 081 5821123
  • Data zamieszczenia: 2012-06-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół
    ul. Partyzantów 19 19
    21-050 Piaski, woj. lubelskie
    tel. 081 5821001, fax. 081 5821123
    REGON: 00020004100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zspiaski.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna powiatu

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Organizacja staży krajowych (nocleg i wyżywienie) dla uczniów Zespołu Szkół w Piaskach, Zespołu Szkół Nr 1 im. C.K. Norwida w Świdniku i Zespołu Szkół w Trawnikach
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiotem zamówienia jest Organizacja staży krajowych, nocleg i wyżywienie dla uczniów Zespołu Szkół w Piaskach, Zespołu Szkół Nr 1 im. C.K. Norwida w Świdniku i Zespołu Szkół w Trawnikach w ramach projektu Aktywni w zawodzie - staże krajowe i zagraniczne dla uczniów szkól zawodowych Powiatu Świdnickiego Zadanie 1: Usługa zakwaterowania i wyżywienia dla grupy 24 uczniów oraz 2 opiekunów podczas staży w Darłówku Termin realizacji zamówienia: 8.07-3.08.2012 Miejsce zakwaterowania: Darłówek 1.noclegi, miejsca noclegów muszą spełniać następujące warunki: a.pokoje max 4 osobowe, w każdym pokoju łazienka z pełnym węzłem sanitarnym toaleta, umywalka, prysznic lub wanna. Całodobowy dostęp do ciepłej i zimnej wody, b.opiekunowie - pokoje jedno-osobowe z pełnym węzłem sanitarnym, c.budynek, w którym zostanie zakwaterowana grupa uczestników nie może być w trakcie prac remontowo-budowlanych przez cały okres trwania usługi, d.pokoje z łóżkami jednoosobowymi wraz z pościelą. e.zakwaterowanie musi się odbywać w obiekcie spełniającym warunki bezpieczeństwa- obiekt, w którym maja być zorganizowany pobyt musi spełniać wymogi dotyczące bezpieczeństwa, ochrony przeciwpożarowej, warunków higieniczno - sanitarnych oraz ochrony środowiska określonych przepisami o ochronie przeciwpożarowej, państwowej Inspekcji Sanitarnej i ochronie środowiska. f.rozmieszczenie pokoi uczniów i opiekuna powinno umożliwić sprawowanie nadzoru nad młodzieżą, g.możliwość korzystania ze sprzętu audiowizualnego i internetu bez dodatkowych opłat, h.pokoje wyposażone w czajniki bezprzewodowe, i.dostęp do pralni i żelazka. Uwaga: - nazwę obiektu, adres, numer telefonu i jego stronę www, jeżeli posiada należy podać w ofercie. 2.Wyżywienie: a.śniadania, i kolacje w formie bufetu szwedzkiego lub serwowane, b.obiady dwudaniowe c.lunch packet w dni robocze, d.do wszystkich posiłków napoje zimne lub ciepłe do wyboru e.godziny wydawania posiłków do ustalenia na miejscu. Uwaga: należy uwzględnić zróżnicowane menu w tym kuchnię regionalną i zwiększone zapotrzebowanie kaloryczne uczestników uzasadnione wiekiem. Zadanie 2: Usługa zakwaterowania i wyżywienia dla grupy 42 uczniów oraz 2 opiekunów podczas staży w Gdańsku Termin realizacji zamówienia: 15.07-10.08.2012 Miejsce zakwaterowania: Gdańsk 1.Noclegi, miejsca noclegów muszą spełniać następujące warunki: a.pokoje max 4 osobowe, w każdym pokoju łazienka z pełnym węzłem sanitarnym toaleta, umywalka, prysznic lub wanna. Całodobowy dostęp do ciepłej i zimnej wody, b.opiekunowie - pokoje jednoosobowe z pełnym węzłem sanitarnym, c.budynek, w którym zostanie zakwaterowana grupa uczestników nie może być w trakcie prac remontowo-budowlanych przez cały okres trwania usługi, d.pokoje z łóżkami jednoosobowymi wraz z pościelą. e.zakwaterowanie musi się odbywać w obiekcie spełniającym warunki bezpieczeństwa- obiekt, w którym maja być zorganizowany pobyt musi spełniać wymogi dotyczące bezpieczeństwa, ochrony przeciwpożarowej, warunków higieniczno - sanitarnych oraz ochrony środowiska określonych przepisami o ochronie przeciwpożarowej, państwowej Inspekcji Sanitarnej i ochronie środowiska. f.rozmieszczenie pokoi uczniów i opiekuna powinno umożliwić sprawowanie nadzoru nad młodzieżą, g.możliwość korzystania ze sprzętu audiowizualnego i internetu bez dodatkowych opłat, h.pokoje wyposażone w czajniki bezprzewodowe, i.dostęp do pralni i żelazka. Uwaga: - nazwę obiektu, adres, numer telefonu i jego stronę www, jeżeli posiada należy podać w ofercie. 2.Wyżywienie: a.śniadania, i kolacje w formie bufetu szwedzkiego lub serwowane, b.obiady dwudaniowe c.lunch packet w dni robocze, d.do wszystkich posiłków napoje zimne lub ciepłe do wyboru e.godziny wydawania posiłków do ustalenia na miejscu. Uwaga: należy uwzględnić zróżnicowane menu w tym kuchnię regionalną i zwiększone zapotrzebowanie kaloryczne uczestników uzasadnione wiekiem. 2.Rozliczenie za wykonanie przedmiotu zamówienia następować będzie zgodnie z zasadami zawartymi we wzorze umowy. 3.Zamawiający nie dopuszcza możliwości złożenia oferty przewidującej odmienny niż określony w niniejszej SIWZ sposób wykonania zamówienia, oferty wariantowej. 4.Zamawiający dopuszcza składnie ofert częściowych na poszczególne zadania, zadanie 1, zadanie 2. 5.Wykonawca zobowiązany jest do wskazania w ofercie części zamówienia, której realizację zamierza powierzyć podwykonawcom, wymagane oświadczenie w ww. zakresie zawarte jest na formularzu ofertowym.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 552700003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 33 dni

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zspiaski.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach