Przetargi.pl
USŁUGI KONSERWACJI ORAZ NAPRAW AWARYJNYCH SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO, CHŁODNICZEGO, GRZEJNEGO, MYJĄCEGO, POLOWEGO SŁUŻBY ŻYWNOŚCIOWEJ

15 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Szczecinie ogłasza przetarg

  • Adres: 70-231 Szczecin, Narutowicza
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 261 45 48 38 , fax. 261 45 23 98
  • Data zamieszczenia: 2021-01-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 15 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Szczecinie
    Narutowicza 10A
    70-231 Szczecin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 261 45 48 38, fax. 261 45 23 98
    REGON: 32098789500000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Wojskowa jednostka budżetowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    USŁUGI KONSERWACJI ORAZ NAPRAW AWARYJNYCH SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO, CHŁODNICZEGO, GRZEJNEGO, MYJĄCEGO, POLOWEGO SŁUŻBY ŻYWNOŚCIOWEJ
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są usługi konserwacji i napraw awaryjnych sprzętu: gastronomicznego, chłodniczego, grzejnego, myjącego i polowego znajdującego się w stołówkach wojskowych, magazynach żywnościowych 15 Wojskowego Oddziału Gospodarczego oraz na wyposażeniu Jednostek Wojskowych pozostających w rejonie zaopatrywania. Szczegółowy opis, zakres i sposób wykonania przedmiotu zamówienia znajduje się w „Opisie przedmiotu zamówienia” stanowiącego załącznik nr 2 do SIWZ i „Normatywie czasowym przeglądu konserwacyjnego sprzętu” stanowiącego załączniku nr 3 do SIWZ. Z uwagi na konieczność szybkiego czasu reakcji na zgłoszenie przez Zamawiającego naprawy awaryjnej, który stanowi jedno z kryterium oceny ofert, Zamawiający wymaga aby Wykonawca/Podwykonawca realizujący przedmiot zamówienia posiadał siedzibę/oddział w odległości nie większej niż 150 km od miasta Szczecin, umożliwiającej wykonanie naprawy awaryjnej w czasie zadeklarowanym w ofercie. Osoba/osoby w okresie trwania umowy związanej z wykonaniem –przedmiotu zamówienia powinna/powinny posiadać wymagane kwalifikacje zawodowe i uprawnienia określone w pkt. 5 ppkt.5.1 lit. c tiret jeden-trzy SIWZ, potwierdzone odpowiednimi dokumentami. Powyższe dokumenty, tj. uprawnienia energetyczne gr. „E” do 1kV, świadectwo kwalifikacyjne napraw i obsługi technicznej urządzeń i instalacji chłodniczych zawierających substancje kontrolowane oraz obrotu tymi substancjami, aktualne pracownicze książeczki zdrowia do celów sanitarnych z aktualnym wpisem właściwego lekarza o posiadaniu badań umożliwiających pracę przy żywności w obiektach żywienia zbiorowego, należy dostarczyć Zamawiającemu w dniu podpisania umowy w formie kopii poświadczonych za zgodność z oryginałem. Zamawiający, może żądać okazania do wglądu oryginałów w/w dokumentów.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 50000000-5
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach