Przetargi.pl
Usługi cateringowe dla Szkoły Podstawowej im. Powstańców Śląskich w Tworogu

Urząd Gminy w Tworogu ogłasza przetarg

  • Adres: 42690 Tworóg, ul. Zamkowa
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 322 857 493 , fax. 322 857 414
  • Data zamieszczenia: 2018-08-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Urząd Gminy w Tworogu
    ul. Zamkowa 16
    42690 Tworóg, woj. śląskie
    tel. 322 857 493, fax. 322 857 414
    REGON: 54522500000

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługi cateringowe dla Szkoły Podstawowej im. Powstańców Śląskich w Tworogu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    a) świadczenie usług cateringowych w zakresie przygotowywania, dostawy i wydawania gotowych posiłków - obiad (catering) dla średnio 120 dzieci w wieku 6 - 13 lat uczęszczających do Szkoły Podstawowej w Tworogu, w okresie od 01.09.2018r. do 30.06.2019r. Adres: Tworóg, ul. Szkolna 15, 42-690 Tworóg. Szacunkowa ilość posiłków w okresie trwania umowy: obiady (zupa + drugie danie): 185 dni x 120 dzieci = 22.200 obiadów b) świadczenie usług cateringowych w zakresie przygotowywania, dostawy i wydawania gotowych posiłków - obiad (catering) dla średnio 20 dzieci w wieku 13 - 16 lat uczęszczających do Szkoły Podstawowej w Brynku w okresie od 01.09.2018r. do 30.06.2019r. Adres: Brynek: ul. Park 8, 42-690 Tworóg. Szacunkowa ilość posiłków w okresie trwania umowy: obiady (zupa + drugie danie): 185 dni x 20 dzieci = 3.700 obiadów. Obiady pakowane w pojemnikach jednorazowych c) ilość posiłków będzie się zmieniać w zależności od frekwencji dzieci.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Posiadania kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca wykaże, że posiada aktualną decyzję właściwego terenowo Organu Inspekcji Sanitarnej stwierdzającą spełnienie wymagań higieniczno-zdrowotnych do produkcji posiłków oraz możliwości prowadzenia cateringu zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2017 r. poz. 149 z późn. zm ). Zamawiający dokona oceny spełnienia warunku udziału w postępowaniu w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu ( Załącznik nr1).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach