Przetargi.pl
Usługa przygotowania i wydawania gorących posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 20 im. Henryka Jordana w Jastrzębiu-Zdroju

Szkoła Podstawowa nr 20 ogłasza przetarg

  • Adres: 44-330 Jastrzębie-Zdrój, B. Czecha 20
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-03-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa nr 20
    B. Czecha 20
    44-330 Jastrzębie-Zdrój, woj. śląskie
    REGON: 001016670
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp20.jastrzebie.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa przygotowania i wydawania gorących posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 20 im. Henryka Jordana w Jastrzębiu-Zdroju
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowywania i dystrybucji zestawów obiadowych około 120 uprawnionymuczniom Zamawiającego - Szkoły Podstawowej nr 20 w Jastrzębiu-Zdroju. Zamawiający w celu realizacji przedmiotuzamówienia udostępni Wykonawcy pomieszczenie kuchni.2. Zakres przedmiotu zamówienia obejmuje w szczególności:a) przygotowywanie posiłków w kuchni Zamawiającego,b) porcjowanie i dystrybucję posiłków,c) mycie i wyparzanie naczyń, sztućców i garnków,d) sprzątanie kuchni i stołówki,e) utylizacja resztek pokonsumpcyjnych
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie niniejszego zamówienia publicznego ubiegać się mogą Wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału wpostępowaniu opisane poniżej.2. Zamawiający stwierdzi, iż Wykonawca spełnił warunki udziału w postępowaniu, jeśli wykaże on, że:2.1. w zakresie wiedzy i doświadczenia: w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okresprowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wykonał z należytą starannością co najmniej dwie umowy z których2.2. w zakresie potencjału osobowego: dysponuje lub będzie dysponował co najmniej:wieku przedszkolnym lub szkolnym;b) jedną osobą posiadającą wykształcenie min. średnie w kierunku żywienia (tj. dietetyk, technolog żywienia, technikdzieci w wieku przedszkolnym lub szkolnym.2.3. w zakresie sytuacji ekonomicznej lub finansowej: jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresieprowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia na kwotę nie mniejszą niż 170.000,00 zł.UWAGA: W przypadku złożenia przez Wykonawcę (w celu oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu)oświadczeń lub dokumentów zawierających dane wyrażone w walucie innej niż PLN, Zamawiający jako kurs przeliczeniowytej waluty przyjmie średni kurs NBP obowiązujący w dniu zamieszczenia ogłoszenia o zamówieniu w Biuletynie ZamówieńPublicznych.3. W przypadku Wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenie zamówienia, warunki określone w pkt 2 ppkt 2.1-2.3będą oceniane łącznie dla wszystkich Wykonawców.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-03-10

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach