Śląskie Centrum Reumatologii, Rehabilitacji i Zapobiegania Niepełnosprawności im. gen. Jerzego Ziętka w Ustroniu Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością ogłasza przetarg
- Adres: 43450 Ustroń, ul. Szpitalna
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 338 542 640 , fax. 33 854 35 99
- Data zamieszczenia: 2018-07-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Śląskie Centrum Reumatologii, Rehabilitacji i Zapobiegania Niepełnosprawności im. gen. Jerzego Ziętka w Ustroniu Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Szpitalna 11
43450 Ustroń, woj. śląskie
tel. 338 542 640, fax. 33 854 35 99
REGON: 24369379100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.reumatologiczny.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
USŁUGA PRZYGOTOWANIA I DOSTARCZANIA POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW I NA STOŁÓWKĘ PRACOWNICZĄ - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania i dostarczania posiłków dla pacjentów i na stołówkę pracowniczą Śląskiego Centrum Reumatologii, Rehabilitacji i Zapobiegania Niepełnosprawności im. gen. J. Ziętka w Ustroniu Sp. z o.o. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ – opis przedmiotu zamówienia zamieszczony na stronie internetowej Zamawiającego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55523000-2
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: dokument potwierdzający iż środki transportu, spełniają wymagania higieniczno - sanitarne stawiane przy transporcie żywności dokument wystawiony przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub certyfikat wystawiony przez upoważnioną jednostkę certyfikującą, stwierdzającą że w procesie produkcji lub obrocie artykułami spożywczymi jest wdrożony i stosowany system HACCP
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ”Świadczenie usług w zakresie przygotowania oraz dystrybucji całodziennego wyżywienia dla pacjentów Kliniki Instytutu Medycyny Pracy w Sosnowcu”.
Dodano: 2018-10-08 - ”Świadczenie usług w zakresie przygotowania oraz dystrybucji całodziennego wyżywienia dla pacjentów Kliniki Instytutu Medycyny Pracy w Sosnowcu”.
Dodano: 2018-09-27