Przetargi.pl
USŁUGA PRZYGOTOWANIA I DOSTARCZANIA POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW I NA STOŁÓWKĘ PRACOWNICZĄ

Śląskie Centrum Reumatologii, Rehabilitacji i Zapobiegania Niepełnosprawności im. gen. Jerzego Ziętka w Ustroniu Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością ogłasza przetarg

  • Adres: 43450 Ustroń, ul. Szpitalna
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 338 542 640 , fax. 33 854 35 99
  • Data zamieszczenia: 2018-07-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Śląskie Centrum Reumatologii, Rehabilitacji i Zapobiegania Niepełnosprawności im. gen. Jerzego Ziętka w Ustroniu Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
    ul. Szpitalna 11
    43450 Ustroń, woj. śląskie
    tel. 338 542 640, fax. 33 854 35 99
    REGON: 24369379100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.reumatologiczny.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    USŁUGA PRZYGOTOWANIA I DOSTARCZANIA POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW I NA STOŁÓWKĘ PRACOWNICZĄ
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania i dostarczania posiłków dla pacjentów i na stołówkę pracowniczą Śląskiego Centrum Reumatologii, Rehabilitacji i Zapobiegania Niepełnosprawności im. gen. J. Ziętka w Ustroniu Sp. z o.o. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ – opis przedmiotu zamówienia zamieszczony na stronie internetowej Zamawiającego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55523000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: dokument potwierdzający iż środki transportu, spełniają wymagania higieniczno - sanitarne stawiane przy transporcie żywności dokument wystawiony przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub certyfikat wystawiony przez upoważnioną jednostkę certyfikującą, stwierdzającą że w procesie produkcji lub obrocie artykułami spożywczymi jest wdrożony i stosowany system HACCP

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach