Przetargi.pl
Usługa cateringu dla uczestników projektu „ODPOWIEDZIALNI ZA PRZYSZŁOŚĆ” realizowanego przez Podkarpacką WK OHP w Rzeszowie

Podkarpacka Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy ogłasza przetarg

  • Adres: 35-074 Rzeszów, al. Józefa Piłsudskiego 31
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 17 852 39 10
  • Data zamieszczenia: 2023-11-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Podkarpacka Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy
    al. Józefa Piłsudskiego 31
    35-074 Rzeszów, woj. podkarpackie
    tel. 17 852 39 10
    REGON: 001036974
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.podkarpacka.ohp.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa cateringu dla uczestników projektu „ODPOWIEDZIALNI ZA PRZYSZŁOŚĆ” realizowanego przez Podkarpacką WK OHP w Rzeszowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Usługa cateringu na terenie miasta RzeszówUsługa cateringu na terenie miasta KrosnoUsługa cateringu na terenie miasta PrzemyślUsługa cateringu na terenie miasta TarnobrzegUsługa cateringu na terenie miasta Stalowa WolaUsługa cateringu na terenie miasta JarosławUsługa cateringu na terenie miasta SanokUsługa cateringu na terenie miasta Dębica
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. Warunki udziału w postępowaniu1.1. Zamawiający nie określa warunków udziału w postępowaniu w zakresie:a) posiadania zdolności do występowania w obrocie gospodarczym,b) posiadania uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów,c) sytuacji finansowej lub ekonomicznej,1.2. Zdolność techniczna lub zawodowaa) dysponowanie osobami - Zamawiający nie określa warunków udziału w postępowaniu w tym zakresie,b) wiedza i doświadczenie - warunek udziału w postępowaniu zostanie uznany za spełniony, jeżeli Wykonawca w okresie ostatnich 3 lat, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie - zrealizował co najmniej 3 usługi cateringowe dla grup co najmniej 10 osób każda.Warunek zostanie spełniony jeżeli Wykonawca oświadczy, iż spełnia warunki udziału w postępowaniu - Załącznik nr 3 do SWZ Oświadczenie o braku podstaw wykluczenia i spełnianiu warunków udziału w postępowaniu.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-12-04

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach