SPZOZ Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy w Tarnobrzegu ogłasza przetarg
- Adres: 39-400 Tarnobrzeg, Dekutowskiego 20
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2024-04-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: SPZOZ Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy w Tarnobrzegu
Dekutowskiego 20
39-400 Tarnobrzeg, woj. podkarpackie
REGON: 831216550 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowanie i dostawa obiadów dietetycznych do Zakładu Pielęgnacyjno-Opiekuńczego w Tarnobrzegu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1) Przedmiotem zamówienia jest „Przygotowanie i dostawa obiadów dietetycznych do Zakładu Pielęgnacyjno – Opiekuńczego w Tarnobrzegu” wg potrzeb Zamawiającego, polegające na codziennym przygotowywaniu i dostarczaniu wartościowych posiłków oraz odbiorze i utylizacji resztek pokonsumpcyjnych.2) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia:Zamawiający zleca wyprodukowanie i dostawę dietetycznych wartościowych obiadów zgodnie ze zgłaszanymi dietami w ilościach wynikających z aktualnej liczby hospitalizowanych pacjentów według Zaleceń i Norm Żywienia Narodowego Instytutu Zdrowia Publicznego PZH- PIB składających się z dwóch dań oraz kompotu. Minimalna gramatura gotowych do spożycia powyższych dań wymagana przez Zamawiającego to:a) Zupa – 250 g;b) Drugie danie, w tym:- ziemniaki, kasza, ryż lub makaron zamiennie – 150 g,- mięso (np.: udko, filet, kotlet mielony pieczony) – 100 g,lub zamienniemięso z sosem (np.: gulasz, filet gotowany, pieczeń, schab, bitki, klops, pulpety, wątróbka drobiowa) – 80 g mięsa + 50 ml sosulub zamiennieryba (np.: gotowana, pieczona, pulpety rybne) min. raz w tygodniu – 100 g,- surówka lub jarzyny gotowane – 100 g,- naleśniki, pierogi, pyzy, łazanki, kopytka, gołąbki, makaron/ryż z serem, jabłkiem lub sosem mięsno-warzywnym itp. – 250 g.c) Kompot, herbata – 200 ml z produktów świeżych i wartościowych, cukier 10 g.3) Rodzaj obiadów według diet i ilość dostaw wyszczególniona została w Załączniku nr 2 do SWZ – Formularzu asortymentowo-cenowym. Zamawiający będzie zamawiać w/w diety również w formie płynnej lub przecieranej. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Żywienie pacjentów Oddziału Rehabilitacji
Dodano: 2024-04-25 - .Zapewnienie w formie cateringu dla 31 uczestników Dziennego Domu Pomocy dla Osób Starszych w Jaśle 1 ciepłego posiłku dziennie (obiad jednodaniowy) w okresie 02.04.2024 r. – 31.05.2024 r.
Dodano: 2024-04-09 - Świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2024-04-05 - Usługa przygotowania posiłków dla Klinicznego Oddziału Opieki Paliatywno- Hospicyjnej wraz z zespołem opieki domowej
Dodano: 2024-03-14 - Usługi cateringowe i dystrybucja posiłków dla pacjentów Zakładu Pielęgnacyjno-Opiekuńczego Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Stalowej Woli
Dodano: 2024-03-06 - CATERING DLA UCZESTNIKÓW DZIENNEGO DOMU POMOCY
Dodano: 2024-02-27 - Usługa cateringowa zbiorowego żywienia w Zespole Szkół Muzycznych nr 1 im. K. Szymanowskiego w Rzeszowie
Dodano: 2024-02-26 - Usługa wyżywienia uczestników dziennego domu pomocy w Dębiakach w Gminie Tuszów Narodowy w ramach projektu pn. " słoneczna Jesień Życia IV"
Dodano: 2024-02-09 - Przygotowanie i wydawanie posiłków dla klientów Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Ustrzykach Dolnych w 2024 r.
Dodano: 2024-01-21 - Usługa cateringowa zbiorowego żywienia podczas półkolonii zimowych w Rzeszowskim Domu Kultury
Dodano: 2023-12-31