Przetargi.pl
Przygotowanie i dostawa obiadów dietetycznych do Zakładu Pielęgnacyjno-Opiekuńczego w Tarnobrzegu

SPZOZ Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy w Tarnobrzegu ogłasza przetarg

  • Adres: 39-400 Tarnobrzeg, Dekutowskiego 20
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2024-04-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: SPZOZ Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy w Tarnobrzegu
    Dekutowskiego 20
    39-400 Tarnobrzeg, woj. podkarpackie
    REGON: 831216550
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie i dostawa obiadów dietetycznych do Zakładu Pielęgnacyjno-Opiekuńczego w Tarnobrzegu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1) Przedmiotem zamówienia jest „Przygotowanie i dostawa obiadów dietetycznych do Zakładu Pielęgnacyjno – Opiekuńczego w Tarnobrzegu” wg potrzeb Zamawiającego, polegające na codziennym przygotowywaniu i dostarczaniu wartościowych posiłków oraz odbiorze i utylizacji resztek pokonsumpcyjnych.2) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia:Zamawiający zleca wyprodukowanie i dostawę dietetycznych wartościowych obiadów zgodnie ze zgłaszanymi dietami w ilościach wynikających z aktualnej liczby hospitalizowanych pacjentów według Zaleceń i Norm Żywienia Narodowego Instytutu Zdrowia Publicznego PZH- PIB składających się z dwóch dań oraz kompotu. Minimalna gramatura gotowych do spożycia powyższych dań wymagana przez Zamawiającego to:a) Zupa – 250 g;b) Drugie danie, w tym:- ziemniaki, kasza, ryż lub makaron zamiennie – 150 g,- mięso (np.: udko, filet, kotlet mielony pieczony) – 100 g,lub zamienniemięso z sosem (np.: gulasz, filet gotowany, pieczeń, schab, bitki, klops, pulpety, wątróbka drobiowa) – 80 g mięsa + 50 ml sosulub zamiennieryba (np.: gotowana, pieczona, pulpety rybne) min. raz w tygodniu – 100 g,- surówka lub jarzyny gotowane – 100 g,- naleśniki, pierogi, pyzy, łazanki, kopytka, gołąbki, makaron/ryż z serem, jabłkiem lub sosem mięsno-warzywnym itp. – 250 g.c) Kompot, herbata – 200 ml z produktów świeżych i wartościowych, cukier 10 g.3) Rodzaj obiadów według diet i ilość dostaw wyszczególniona została w Załączniku nr 2 do SWZ – Formularzu asortymentowo-cenowym. Zamawiający będzie zamawiać w/w diety również w formie płynnej lub przecieranej.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach