Przetargi.pl
Świadczenie usług cateringowych na potrzeby spotkań, szkoleń i konferencji organizowanych lub współorganizowanych przez Centrum Projektów Polska Cyfrowa

CENTRUM PROJEKTÓW POLSKA CYFROWA ogłasza przetarg

  • Adres: 01-044 Warszawa, ul. Spokojna 13A
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2022-08-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: CENTRUM PROJEKTÓW POLSKA CYFROWA
    ul. Spokojna 13A
    01-044 Warszawa, woj. mazowieckie
    REGON: 015627782
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://cppc.gov.pl/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług cateringowych na potrzeby spotkań, szkoleń i konferencji organizowanych lub współorganizowanych przez Centrum Projektów Polska Cyfrowa
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na potrzeby spotkań, szkoleń i konferencji organizowanych lub współorganizowanych przez Centrum Projektów Polska Cyfrowa.OPZ stanowi załącznik nr 1 do SWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu określone w art. 112 ust. 2:1) pkt 2 ustawy Pzp, dotyczące posiadania uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej.Na potwierdzenie spełnienia ww. warunku Zamawiający wymaga, aby Wykonawca wykazał, że jest wpisany do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej, prowadzonego przez właściwy organ, o którym mowa w rozdziale 2 działu IV ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2020 r. poz. 2021 z późn. zm.).2) pkt 4 ustawy Pzp, dotyczące zdolności technicznej lub zawodowej.Na potwierdzenie spełnienia ww. warunku Zamawiający wymaga, aby Wykonawca wykazał, że w okresie ostatnich 3 lat liczonych wstecz od dnia, w którym upływa termin składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, należycie wykonał co najmniej 4 usługi cateringowe*, stanowiące oprawę spotkań o charakterze służbowym, o wartości każdej z usług nie mniejszej niż 20 000 zł brutto, przy czym każda z usług musi być zrealizowana dla grupy co najmniej 50 osób.*Przez usługi cateringowe Zamawiający rozumie wykonywanie przez Wykonawcę usług obejmujących łącznie: przygotowanie potraw, serwis, obsługę kelnerską, transport i dostawę wyżywienia, usługę sprzątania.Szczegółowy opis warunków udziału w postępowaniu zawarto w rozdziale VII SWZ
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-08-16

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach