Zakład Karny w Kamińsku ogłasza przetarg
- Adres: 11-227 Kamińsk, ul. XXX - lecia 1
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 089 7617400 , fax. 089 7617444
- Data zamieszczenia: 2016-03-31
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Kamińsku
ul. XXX - lecia 1 1
11-227 Kamińsk, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 089 7617400, fax. 089 7617444
REGON: 00032012400000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Służba Więzienna. Zakład Karny w Kamińsku
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
SUKCESYWNE DOSTAWY DO MAGAZYNU ŻYWNOŚCIOWEGO ZAMAWIAJĄCEGO MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
CZĘŚĆ 1 - mięso i podroby wieprzowe oraz mięso wołowe 1. Mięso mielone - wieprzowe - 1 400 kg 2. Mięso szarpane -wieprzowe - 7 400 kg 3. Mięso wołowe - ścinki - 200 kg 4. Szynka wieprzowa b/k - 1 600 kg 5. Serca wieprzowe - 3 600 kg 6. Wątroba wieprzowa - 4 600 kg 7. Żeberka wieprzowe - paski - 400 kg 8. Słonina wieprzowa - pasy - 700 kg CZĘŚĆ 2 - wędliny wieprzowe; 1. Kaszanka baton - 5 500 kg 2. Kiełbasa biała parzona - 380 kg 3. Kiełbasa toruńska - 200 kg 4. Kiełbasa leśna - 2 800 kg 5. Kiełbasa popularna - 2 800 kg 6. Kiełbasa wiejska - 200 kg 7. Kiełbasa zwyczajna - 5 800 kg 8. Kiełbasa serdelkowa - 3 900 kg 9. Kiełbasa parówkowa cienka - 3 900 kg 10. Luncheon meat - 2 800 kg 11. Mortadela wieprzowa - 3 500 kg 12. Mielonka śniadaniowa - 3 400 kg 13. Szynkowa luz - 280 kg 14. Blok kanapkowy - 3 400 kg 15. Salceson włoski - 3 600 kg 16. Polędwica z warzywami - 280 kg 17. Polędwica z pieczarkami - 280 kg 18. Serwolatka - 3 000 kg 19. Podgardle wędzone - 1 200 kg 20. Smalec kanapkowy w kostce - 540 kg CZĘŚĆ 3 - wędliny drobiowe; 1. Blok drobiowy - 900 kg 2. Kanapkowa drobiowa - 900 kg 3. Przysmak drobiowy - 900 kg 4. Mielonka drobiowa - 900 kg 5. Mortadela drobiowa - 900 kg 6. Szynkowa z piersi drobiowej - 900 kg 7. Polędwica drobiowa - 900 kg 8. Kiełbasa śląska drobiowa - 900 kg 9. Kiełbasa zwyczajna drobiowa - 1 000 kg 10. Kiełbasa złota drobiowa - 900 kg 11. Parówki drobiowe (paluszki) - 900 kg 12. Serdelki drobiowe - 900 kg CZĘŚĆ 4 - mięso drobiowe; 1. Ćwiartka z kurczaka (noga z kurczaka) - 900 kg 2. Udo z kurczaka (bez podudzia) - 360 kg CZĘŚĆ 5 - konserwy mięsne; 1. Konserwa mięsna typu tyrolska - 2 244 kg 2. Konserwa mięsna typu turystyczna - 2 244 kg 3. Konserwa mięsna typu mielonka - 2 244 kg 4. Konserwa mięsna - 1 495 kg CZĘŚĆ 6 - pasztety konserwowe; 1. Pasztet konserwowy drobiowy - 2 169,20 kg 2. Pasztet konserwowy wieprzowy - 2 169,20 kg 3. Pasztet drobiowy z papryką - 1 937 kg 4. Pasztet drobiowy z pomidorami - 1 937 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin dla WZLP w Olsztynie
Dodano: 2016-07-21 - Dostawa mięsa i przetworów mięsnych
Dodano: 2015-12-07 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu
Dodano: 2015-10-30 - DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO NA RZECZ 24. WOJSKOWEGO ODDZIAŁU GOSPODARCZEGO W GIŻYCKU
Dodano: 2015-10-09 - Zakup i dostawy mięsa, wędlin oraz wyrobów mleczarskich w 2016 r
Dodano: 2015-09-30 - Dostawy mięsa dla WZLP w Olsztynie
Dodano: 2015-09-04 - DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO NA RZECZ JEDNOSTKI WOJSKOWEJ NR 4352 W GIŻYCKU
Dodano: 2015-08-11 - Sukcesywny zakup i dostawa produktów spożywczych na potrzeby kuchni w Zespole Szkół Ekonomicznych w Olsztynie przy ul. Bałtyckiej 37 w okresie od 12.01.2015 r. do 31.12.2015 r.
Dodano: 2014-12-22 - Zakup i dostawy mięsa, wędlin oraz wyrobów mleczarskich w 2015 r
Dodano: 2014-11-07 - Dostawy mięsa, przetworów mięsnych i mięsa drobiowego dla WZLP w Olsztynie
Dodano: 2014-09-02