Przetargi.pl
sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego w Olsztynie

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 10-575 Olsztyn, ul. Piłsudskiego 3
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 5248600 , fax. 089 5248638
  • Data zamieszczenia: 2016-03-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Piłsudskiego 3 3
    10-575 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 5248600, fax. 089 5248638
    REGON: 00059045000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Organizacyjna Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego w Olsztynie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne artykułów spożywczych różnych do Aresztu Śledczego w Olsztynie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 1 do SIWZ. Wspólny słownik zamówień : 15800000-6 artykuły spożywcze różne CZĘŚĆ I Lp. Nazwa towaru Orientacyjna ilość w kg/l Rodzaj opakowania 1 2 3 4 1. KAWA ZBOŻOWA 2500 W workach do 25 kg 2. PIEPRZ ZIOŁOWY 50 W opakowaniach do 5 kg 3. MAJERANEK 50 W opakowaniach do 5 kg 4. ZUPA ŻUREK 400 W workach do 25 kg 5. ZUPA GRZYBOWA 500 W workach do 25 kg 6. BULION WARZYWNY 800 W workach do 25 kg 7. MUSZTARDA 2000 W opakow. do 5kg 8. OCET 400 W opakow. do 5l. 9. SÓL 1500 W workach do 50 kg 10. PRZYPRAWA DO ZUP W PŁYNIE 1500 W opakow. do 5l. 11. PIEPRZ NATURALNY 40 W opakowaniach do 5 kg 12. LIŚĆ LAUROWY 40 W opakowaniach do 5 kg 13. BULION DROBIOWY 800 W opakowaniach do 5 kg 14. MAJONEZ 800 W słoikach od 100g - do 1000g. 15. HERBATA GRANULOWANA 250 W opakowaniach do 5 kg CZĘŚĆ II Lp. Nazwa towaru Orientacyjna ilość w kg/l Rodzaj opakowania 1 2 3 4 1 MĄKA PSZENNA 4000 W opakowaniach od 1 kg do 50 kg 2 KASZA JĘCZMIENNA 3500 W opakowaniach od 1 kg do 50 kg 3 KASZA MANNA 800 W opakowaniach od 1 kg do 50 kg 4 PŁATKI OWSIANE 800 W opakowaniach od 1 kg do 50 kg 5 RYŻ 4000 W opakowaniach od 1 kg do 50 kg 6 MAKARON 4500 W opakowaniach od 1 kg do 50 kg CZĘŚĆ III Lp. Nazwa towaru Orientacyjna ilość w kg/l Rodzaj opakowania 1 2 3 4 1 Paprykarz szczeciński 1500 300 - 330g. 2 Filet śledzia matijas 1500 Pojemniki do 10 kg 3 Szprot w pomidorach 1000 180 - 330g. 4 Burgery rybne 2000 50-100g. CZĘŚĆ IV Lp. Nazwa towaru Orientacyjna ilość w kg/l Rodzaj opakowania 1 2 3 4 1 Kostka mintaja, morszczuka, miruny 1000 100g. 2 Filet z mintaja SHP 2000 W opakowaniach od 1 kg do 20 kg 3 Farsz rybny 1000 W opakowaniach od 1 kg do 20 kg CZĘŚĆ V Lp. Nazwa towaru Orientacyjna ilość w kg/l Rodzaj opakowania 1 2 3 4 1 Leczo z pieczarkami 2500 Słoiki od 230 g. do 1000 g. puszki, wiadra do 15 kg. 2 Koncentrat pomidorowy 30% 5000 Słoiki od 230 g. do wiadra 6kg. CZĘŚĆ VI Lp. Nazwa towaru Orientacyjna ilość w kg/l Rodzaj opakowania 1 2 3 4 1 Tłuszcz roślinny do smarowania (zawartość tłuszczu min. 60%) 7000 Kostka 200g. lub kostka 250g. 2 Olej rzepakowy uniwersalny 2500 W opakowaniach do 5L CZĘŚĆ VII Lp. Nazwa towaru Orientacyjna ilość w kg/l Rodzaj opakowania 1 2 3 4 1 Dżem 2000 Słoiki od 230 g. do wiadro 8 kg. 2 Marmolada 2000 Słoiki od 230 g. do wiadro 15 kg. 3 Cukier 2000 Worki do 50 kg. 1. Dostawa towaru winna następować w okresie od dnia podpisania umowy do 31.12.2016 r. 2. Wymagania jakościowe stawiane przedmiotom zamówienia powinny odpowiadać Polskim Normom jakościowym na wymieniony produkt. 3. Dostawa towaru transportem dostawcy zgodnie z systemem HACCP, na jego koszt, uzgodniona telefonicznie z inspektorem ds. żywienia. 4. Wystawienie faktury VAT lub rachunku zgodnie z ilością zakupu. 5. Forma płatności - przelew 30 dni. 6. Dopuszcza się do składania ofert częściowych. 7. Towar musi być dostarczany w temperaturze oraz pojemnikach spełniających normy HACCP.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach