Zakład Karny w Sierakowie Śląskim ogłasza przetarg
- Adres: 42-793 Sieraków Ślaski, Ul. Cegielniana
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 343538505 , fax. 343538505
- Data zamieszczenia: 2019-10-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Sierakowie Śląskim
Ul. Cegielniana 13
42-793 Sieraków Ślaski, woj. śląskie
tel. 343538505, fax. 343538505
REGON: 24344379350000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna więziennictwa - zakład karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna dostawa wędlin wieprzowo-wołowych do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.1. kiełbasa litewska średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 1 430 kg. - dostawy sukcesywne. 1.2. kiełbasa zwyczajna średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 1 950 kg. - dostawy sukcesywne. 1.3. kiełbasa grilowa średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 1 430 kg. - dostawy sukcesywne. 1.4. kiełbasa wiejska średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 950 kg.- dostawy sukcesywne. 1.5. kiełbasa śląska średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 1500 kg. - dostawy sukcesywne. 1.6.kiełbasa krakowska parzona gruborozdrobniona, parzona, wędzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 950 kg. - dostawy sukcesywne. 1.7. kiełbasa mozaikowa średniorozdrobniona, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 950 kg.- dostawy sukcesywne. 1.8. kiełbasa kminkowa średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 950 kg. - dostawy sukcesywne. 1.9. kiełbasa bełska, parzona, wędzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 950 kg. - dostawy sukcesywne. 1.10. kiełbasa mielonka drobnorozdrobniona, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 950 kg. - dostawy sukcesywne. 1.11. kiełbasa golonkowa gruborozdrobniona, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 950 kg.- dostawy sukcesywne. 1.12. salceson włoski średniorozdrobniony , parzony, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład głowy wieprzowe, mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 2 850 kg. - dostawy sukcesywne. 1.13. kiełbasa parówkowa homogenizowana, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 2 850 kg. - dostawy sukcesywne 1.14. kiełbasa mortadela homogenizowana,parzona, w osłonie baraierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 2 850 kg. - dostawy sukcesywne. 1.15. kiełbasa biała parzona średniorozdrobniona, parzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 100 kg. - dostawy sukcesywne. 1.16. pieczeń rzymska, pieczona w formach, konsystencja ścisła. Skład: ok. 68 % wieprzowiny, ok. 28 % wołowin, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 950 kg.- dostawy sukcesywne. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131100-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający zastrzega sobie możliwość wezwania wykonawcy, którego złożona oferta została wybrana jako oferta najkorzystniejsza do dostarczenia przed podpisaniem umowy lub w trakcie jej trwania do wglądu niżej wymienione dokumenty (które dotyczą danego wykonawcy): dokumentu wystawionego dla Wykonawcy przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej (gdy Wykonawca nie będący producentem pozostaje pod nadzorem PIS) lub certyfikatu wystawionego przez upoważnioną jednostkę certyfikującą stwierdzający, że w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jest stosowany system HACCP; zgodnie z ustawą z dnia 25.08.2016r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. z 2010r. Nr 136 poz. 914 z późn.zm) – warunek dotyczący kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 21 im. Józefa Lompy w Bytomiu w roku 2024
Dodano: 2024-01-21 - Sukcesywna dostawa wędlin wieprzowo-wołowych do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.
Dodano: 2020-10-26 - Sukcesywna dostawa mięs, wędlin i podrobów wieprzowych i wołowych do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.
Dodano: 2019-10-22 - Sukcesywne dostawy pakowanych wędlin w plastrach i drobiu dla potrzeb bufetu i powstającego Bistro Centrum Onkologii - Instytutu im. Marii Skłodowskiej-Curie Oddziału w Gliwicach
Dodano: 2019-05-21 - Sukcesywna dostawa wędlin wieprzowo-wołowych do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.
Dodano: 2018-11-27 - Sukcesywna dostawa mięs, wędlin i podrobów wieprzowych, wołowych do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.
Dodano: 2018-11-26 - Sukcesywna dostawa wędlin wieprzowo-wołowych do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.
Dodano: 2017-11-27 - Sukcesywna dostawa mięs i podrobów wieprzowych i wołowych do Zakładu Karnego w Sierakowe Śląskim.
Dodano: 2017-11-14 - Dostawa produktów spożywczych na potrzeby Programu Aktywności Lokalnej
Dodano: 2017-06-21 - Sukcesywna dostawa wędlin i mięs wieprzowo - wołowych do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.
Dodano: 2016-11-10