Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa wędlin i mięs wieprzowo - wołowych do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.

Zakład Karny w Sierakowie Śląskim ogłasza przetarg

  • Adres: 42793 Sieraków Ślaski, Ul. Cegielniana
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 343538505 , fax. 343538505
  • Data zamieszczenia: 2016-11-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Sierakowie Śląskim
    Ul. Cegielniana 13
    42793 Sieraków Ślaski, woj. śląskie
    tel. 343538505, fax. 343538505
    REGON: 24344379350000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa wędlin i mięs wieprzowo - wołowych do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część 1 – mięsa wieprzowo-wołowe 1.1. mięso gulaszowe wołowe świeże - kawałki o wymiarach minimum 3 x 3 x 3 cm, nie mielone, nie siekane, schłodzone, nie mrożone, maksymalna zawartość tłuszczu 20% w ilości 2 160kg dostawy sukcesywne według potrzeb, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 5 dni od daty dostawy. 1.2. łopatka wieprzowa świeża powinna być: b/ kości , b/ skóry , b/ tłuszczu, schłodzona, nie mrożona. w ilości 6 800kg dostawy sukcesywne według potrzeb, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 5 dni od daty dostawy. Część 2 – podroby i wędliny wieprzowo-wołowe 2.1. wątroba wieprzowa w ilości 1 500kg, dostawy sukcesywne po około 75kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 5 dni od daty dostawy. 2.2. boczek wędzony w ilości 500kg - dostawy sukcesywne według potrzeb. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. 2.3. kaszanka w osłonie, średnica 20-40 mm, w ilości 3 900kg - dostawy sukcesywne po około 75kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Część 3 – wędliny wieprzowo-wołowe 3.1.kiełbasa litewska średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 2 250kg. - dostawy sukcesywne. 3.2.kiełbasa zwyczajna średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 1 560kg. - dostawy sukcesywne. 3.3.kiełbasa grilowa średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 1 430kg. - dostawy sukcesywne. 3.4.kiełbasa wiejska średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 950kg.- dostawy sukcesywne. 3.5. kiełbasa śląska średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 950kg. - dostawy sukcesywne. 3.6.kiełbasa krakowska parzona gruborozdrobniona, parzona, wędzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 950kg. - dostawy sukcesywne. 3.7.kiełbasa mozaikowa średniorozdrobniona, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 950kg.- dostawy sukcesywne. 3.8.kiełbasa kminkowa średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 950kg. - dostawy sukcesywne. 3.9.kiełbasa bełska, parzona, wędzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 950kg. - dostawy sukcesywne. 3.10.kiełbasa mielonka drobnorozdrobniona, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 950kg. - dostawy sukcesywne. 3.11. kiełbasa golonkowa gruborozdrobniona, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 950kg.- dostawy sukcesywne. 3.12.salceson włoski średniorozdrobniony , parzony, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład głowy wieprzowe, mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 2 850kg. - dostawy sukcesywne. 3.13.kiełbasa parówkowa homogenizowana, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 2 850kg. - dostawy sukcesywne. 3.14.kiełbasa mortadela homogenizowana,parzona, w osłonie baraierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 2 850kg. - dostawy sukcesywne. 3.15. pieczeń rzymska, pieczona w formach, konsystencja ścisła. Skład: ok. 68 % wieprzowiny, ok. 28 % wołowiny, ok. 4 % mąki pszennej, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy w ilości 950kg.- dostawy sukcesywne.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131100-6

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach