Politechnika Wrocławska ogłasza przetarg
- Adres: 50-370 Wrocław, ul. Wybrzeże Wyspiańskiego 27
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 71 3202182,3203145 , fax. 71 3202143
- Data zamieszczenia: 2016-03-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Politechnika Wrocławska
ul. Wybrzeże Wyspiańskiego 27 27
50-370 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. 71 3202182,3203145, fax. 71 3202143
REGON: 55181193009000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://przetargi.pwr.edu.pl/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów mięsnych, wędlin oraz drobiu i wyrobów drobiarskich dla Politechniki Wrocławskiej we Wrocławiu. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów mięsnych, wędlin oraz drobiu i wyrobów drobiarskich dla Politechniki Wrocławskiej we Wrocławiu w ilości i asortymencie wskazanym w Opisie przedmiotu zamówienia - Kalkulacja cenowa stanowiącej załącznik nr 5 do SIWZ. Szczegółowy zakres wykonania przedmiotu zamówienia znajduje się we wzorze umowy, stanowiącym Załącznik nr 4 SIWZ. W niniejszym postępowaniu Zamawiający przewiduje prawo opcji, polegające na ewentualnym zwiększeniu zamówienia maksymalnie do 20% ilości zamówienia podstawowego - zwiększania ilości artykułów spożywczych w czasie trwania umowy. Podane odpowiednio w Załączniku nr 5 SIWZ ilości stanowią jedynie szacunkowe zapotrzebowanie, jakie Zamawiający przewiduje zrealizować w okresie trwania umowy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 15 tys. zł
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pwr.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych dla potrzeb Zespołu Profilaktyki i Rehabilitacji w Janowicach Wielkich - SP ZOZ
Dodano: 2015-10-23 - Dostawy artykułów spożywczych do obiektów Wrocławskiego Zespołu Żłobków z podziałem na 7 zadań Znak postępowania: ZP-84/WZŻ/2015
Dodano: 2015-10-13 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i wędlin, artykułów spożywczych, nabiału, warzyw i owoców, ziemniaków, pieczywa, jaj, ryb mrożonych, pierogów, uszek i pyz dla potrzeb kuchni Powiatowego Zespołu Szpitali w Oleśnicy.
Dodano: 2015-06-16 - Dostawa mięsa i wędlin 2015
Dodano: 2015-05-18 - Dostawa artykułów żywnościowych dla potrzeb Zespołu Profilaktyki i Rehabilitacji w Janowicach Wielkich - SP ZOZ
Dodano: 2014-09-03 - Dostawa mięsa i przetworów mięsnych do Spółki Sanatoria Dolnośląskie Sp. z o.o.
Dodano: 2014-06-18 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ POGODNA JESIEŃ W JELENIEJ GÓRZE
Dodano: 2014-06-09 - Dostawa mięsa wieprzowego, drobiowego i wędlin, artykułów spożywczych, nabiału, warzyw i owoców, ziemniaków, pieczywa, jaj, ryb mrożonych, pierogów, uszek i pyz dla potrzeb kuchni Powiatowego Zespołu Szpitali w Oleśnicy
Dodano: 2014-05-30 - Dostawa mięsa i wędlin 2014/2015
Dodano: 2014-05-14 - Dostawa mięsa i przetworów mięsnych do Sanatoria Dolnośląskie sp. z o.o..
Dodano: 2013-12-11