Przetargi.pl
Dostawa mięsa i przetworów mięsnych do Spółki Sanatoria Dolnośląskie Sp. z o.o.

Sanatoria Dolnośląskie sp. z o.o. ogłasza przetarg

  • Adres: 58-351 Sokołowsko, ul. Parkowa 3
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 74 8458240 , fax. 74 8458237
  • Data zamieszczenia: 2014-06-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Sanatoria Dolnośląskie sp. z o.o.
    ul. Parkowa 3 3
    58-351 Sokołowsko, woj. dolnośląskie
    tel. 74 8458240, fax. 74 8458237
    REGON: 89031444000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sanatoria-dolnoslaskie.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i przetworów mięsnych do Spółki Sanatoria Dolnośląskie Sp. z o.o.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    L.p. Produkt Plan ilość kg/6mcy 1 1 baleron drobiowy prasowany 98 2 blok tyrolski 231 3 boczek surowy 64 4 boczek wędz. parzony 11 5 filet faszerowany z indyka 35 6 filet z indyka surowy 35 7 filet z indyka wędzony 28 8 filety z kurczaka 371 9 flaki wołowe krojone luz 14 10 karczek z kością 120 11 karkówka b/k 501 12 kaszanka/krupniok 186 13 kiełbasa biała parzona 203 14 kiełbasa krakowska parzona 368 15 kiełbasa piwna 39 16 kiełbasa podwawelska 28 17 kiełbasa sucha krakowska 25 18 kiełbasa szynkowa 389 19 kiełbasa szynkowa drobiowa 140 20 kiełbasa śląska 357 21 kiełbasa śląska drobiowa 28 22 kiełbasa wiejska (od gospodarza) 13 23 kiełbasa zwyczajna extra 291 24 kiełbasa żywiecka 228 25 kurczak świeży 1330 26 łopatka bk bez skóry 378 27 mielonka drobiowa 119 28 mielonka tyrolska 102 29 mielonka wieprzowa 49 30 mięso gulaszowe wieprzowe 630 31 mięso gulaszowe z indyka 385 32 mięso mielone wieprzowe 91 33 mortadela 56 34 ogonówka 56 35 parówka cienka 301 36 parówka cienka drobiowa 196 37 pasztet podwędzany pieczony 147 38 pasztetowa delikatesowa 203 39 pasztetowa drobiowa 21 40 pieczeń rzymska 189 41 pieczeń śląska 77 42 pieczeń wieprzowa 14 43 polędwica drobiowa/ szynkówka drob. 403 44 polędwica sopocka wp. 25 45 porcja rosołowa 252 46 salceson drobiowy 76 47 salceson podrobowy 14 48 salceson w bloku 14 49 schab b/k 140 50 schab po żydowsku/po cesarsku 25 51 schab z kością 256 52 serdelki (120 g/szt) 168 53 skrzydełka z kurczaka 189 54 słonina 109 55 smalec 305 56 szynka b/k bez skóry 119 57 szynka chlebowa 49 58 szynka domowa 42 59 szynka gotowana wędzona 371 60 szynka konserwowa 210 61 szynka mini 21 62 Szynka prasowana 25 63 szynka tyrolska 28 64 szynka wiejska 161 65 szynka wileńska 161 66 szynka z indyka/pasowana 53 67 udko z kurczaka świeże 280 68 wątroba wp 154 69 wątroba z indyka 105 70 wątrobiana 21 71 wątróbki drobiowe 175 72 wędzonka domowa 56 73 żeberka, mostki wp 35 74 żołądki drobiowe 105.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sanatoria-dolnoslaskie.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach