Centrum Kultury i Sztuki ogłasza przetarg
- Adres: 62800 Kalisz, ul. Łazienna
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 627 652 509 , fax. 627 672 318
- Data zamieszczenia: 2018-12-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centrum Kultury i Sztuki
ul. Łazienna 6
62800 Kalisz, woj. wielkopolskie
tel. 627 652 509, fax. 627 672 318
REGON: 28281485925 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://ckis.kalisz.pl/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: samorządowa instytucja kultury
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie” w podziale na 17 części - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie”. Przedmiot zamówienia został podzielony na następujące Części: 1) Część 1: drób– załączniki nr 1a SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 1 2) Część 2: mięsa, wędliny (świeże) – załączniki nr 1b SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 2 3) Część 3: lody– załączniki nr 1c SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 3 4) Część 4: dziczyzna– załączniki nr 1d SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 4 5) Część 5: warzywa i owoce świeże– załączniki nr 1e SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 5 6) Część 6: ciasto– załączniki nr 1f SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 6 7) Część 7: alkohole– załączniki nr 1g SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 7 8) Część 8: piwo, napoje, soki– załączniki nr 1h SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 8 9) Część 9: napoje gazowane i niegazowane– załączniki nr 1i SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 9 10) Część 10: ryby świeże i przetworzone– załączniki nr 1j SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 10 11) Część 11: artykuły mleczarskie– załączniki nr 1k SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 11 12) Część 12: warzywa i ryby mrożone, owoce i warzywa przetworzone– załączniki nr 1l SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 12 13) Część 13: różne artykuły spożywcze– załączniki nr 1m SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 13 14) Część 14: pieczywo– załączniki nr 1n SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 14 15) Część 15: wina– załączniki nr 1o SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 15 16) Część 16: kawa, herbata– załączniki nr 1p SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 16 17) Część 17: jaja– załączniki nr 1q SIWZ, stanowiący opis przedmiotu zamówienia dla części 17 których szczegółowy opis / uwagi zawarte są w „Opisie przedmiotu zamówienia” stanowiącym załącznik do SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Jeżeli Wykonawca zamierza powierzyć wykonanie części zamówienia Podwykonawcy, Zamawiający żąda wskazania przez Wykonawcę w ofercie części zamówienia, której wykonanie zamierza powierzyć Podwykonawcom i podania przez wykonawcę firm Podwykonawców. W przypadku braku takiego oświadczenia, Zamawiający uzna, iż Wykonawca będzie realizował zamówienie bez udziału Podwykonawców. Powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom nie zwalnia wykonawcy z odpowiedzialności za należyte wykonanie zamówienia. W przypadku wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, Zamawiający uzna warunki, o których mowa w punkcie 5.2 SIWZ za spełnione, jeżeli wykonawcy spełniają je łącznie. Posiada wiedzę i doświadczenie wystarczające dla realizacji przedmiotu zamówienia.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 1 im. Św. Jana Pawła II w Kłodawie w roku 2024.
Dodano: 2024-04-17 - Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 1 im. Św. Jana Pawła II w Kłodawie w roku 2024.
Dodano: 2024-04-17 - Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 2 im. Białych Górników w Kłodawie w roku 2024.
Dodano: 2024-04-16 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki Szkoły Podstawowej nr 3 im. Feliksa Szołdrskiego w Nowym Tomyślu
Dodano: 2024-04-13 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki Szkoły Podstawowej nr 3 im. Feliksa Szołdrskiego w Nowym Tomyślu
Dodano: 2024-04-13 - Dostawy mięsa i przetworów mięsnych, warzy świeżych i owoców oraz pieczywa i wyrobów cukierniczych
Dodano: 2024-01-17 - Sukcesywna dostawa różnych artykułów spożywczych dla Bursy Szkolnej im. Stefana Rowińskiego w Ostrowie Wielkopolskim
Dodano: 2024-01-03 - Sukcesywna dostawa różnych artykułów spożywczych dla Bursy Szkolnej im. Stefana Rowińskiego w Ostrowie Wielkopolskim
Dodano: 2023-11-15 - Sukcesywna dostawa różnych artykułów spożywczych dla Bursy Szkolnej im. Stefana Rowińskiego w Ostrowie Wielkopolskim
Dodano: 2023-10-22 - Sukcesywne dostawy żywności dla Domu Pomocy Społecznej w Pakówce w okresie od 01.07.2023 r. do 30.09.2023 r. - III kwartał
Dodano: 2023-05-22