Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy 31-047 Kraków, ul. Sarego 2 Zakład Doświadczalny Pawłowice ogłasza przetarg
- Adres: 64122 Pawłowice, ul. Mielżyńskich
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 65 5299192 w. 214 , fax. 655 299 464
- Data zamieszczenia: 2018-02-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy 31-047 Kraków, ul. Sarego 2 Zakład Doświadczalny Pawłowice
ul. Mielżyńskich 14
64122 Pawłowice, woj. wielkopolskie
tel. 65 5299192 w. 214, fax. 655 299 464
REGON: 7972800093 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zdpawlowice.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Państwowa jednostka organizacyjna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Śruta sojowa poekstrakcyjna Hipro o zawartosci białka min. 46% - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Śruta sojowa poekstrakcyjna Hipro o zawartości białka minimum 46% . Zamawiający zamawia 150 ton śruty sojowej , loco magazyn ZD Pawłowice. Oferty częściowe 3 x 50 ton. Śruta sojowa o zawartości białka minimum 46% winna spełniać n/w parametry jakościowe: a) zawartość białka ogólnego – minimum 46% b) wilgotność maksymalna – 12% c) zawartość włókna – maksymalnie 4% d) brak pleśni e) swoisty zapach i właściwa barwa f) brak bakterii salmonelli – nie obecna w 0,1 g g) zawartość beztlenowców – nie obecna w 0,1 g h) termin przydatności do produkcji pasz – minimum 3 miesiące od daty dostawy Dostarczona partia śruty sojowej musi posiadać świadectwo jakościowe i zaświadczenie o badaniu na obecność salmonelli. Zamawiający jest podatnikiem podatku rolnego i zamawiany produkt wykorzysta na potrzeby własne. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03111100-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 1500.00 PLN
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Śruta sojowa
Dodano: 2021-02-17 - Śruta sojowa
Dodano: 2021-02-09 - Śruta sojowa
Dodano: 2020-09-01 - Śruta sojowa poekstrakcyjna Hi-Pro o zawartości białka minimum 46%
Dodano: 2019-11-19 - Śruta sojowa poekstrakcyjna o zawartości białka min. 46%
Dodano: 2019-10-09 - Śruta sojowa poekstrakcyjna o zawartości białka min. 46%
Dodano: 2019-09-17 - Śruta sojowa poekstrakcyjna Hi-Pro o zawartości białka minimum 46%.
Dodano: 2019-07-19 - Śruta sojowa poekstrakcyjna Hi-Pro o zawartości białka minimum 46%.
Dodano: 2019-04-18 - Śruta sojowa poekstrakcyjna Hipro o zawartości białka minimum 46%
Dodano: 2019-02-25 - Śruta sojowa poekstrakcyjna Hipro o zawartości białka minimum 46%
Dodano: 2019-02-19