Zespół Szkół nr 2 ogłasza przetarg
- Adres: 87-500 Rypin, ul. Dworcowa 11
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 0-54 2803161 , fax. 0-54 2803161
- Data zamieszczenia: 2012-10-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół nr 2
ul. Dworcowa 11 11
87-500 Rypin, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 0-54 2803161, fax. 0-54 2803161
REGON: 00071531900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: zs2rypin.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Zespołu Szkół nr 2 w Rypinie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Zespołu Szkół nr 2 w Rypinie w następujących grupach asortymentowych: Pakiet 1 - mięso i wyroby wędliniarskie Pakiet 2 - drób Pakiet 3 - warzywa i owoce Pakiet 4 - ziemniaki Pakiet 5 - nabiał Pakiet 6 - różne artykuły spożywcze Pakiet 7 - mrożonki Pakiet 8 - ryby Pakiet 9 - pieczywo - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: zs2rypin.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną