Dowództwo 1 Brygady Logistycznej ogłasza przetarg
- Adres: 85-915 Bydgoszcz, ul. Powstańców Warszawy 2
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 261411640 , fax. 261411234
- Data zamieszczenia: 2016-04-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dowództwo 1 Brygady Logistycznej
ul. Powstańców Warszawy 2 2
85-915 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 261411640, fax. 261411234
REGON: 09317109000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.1blog.wp.mil.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa rożnych rodzajów żywności - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Sukcesywna dostawa mięsa czerwonego i wędlin z mięsa czerwonego, tłuszczy zwierzęcych, pieczywa i wyrobów cukierniczych, mleka i jego przetworów oraz drobiu i wędlin z drobiu.Przewidywana ilość: 3884 kg mięsa czerwonego, 4884kg wędlin z mięsa czerwonego i 240kg tłuszczy zwierzęcych; 5660 kg pieczywa i wyrobów cukierniczych; 6410 litrów mleka i śmietany oraz 2850 kg przetworów mlecznych; 2380 kg drobiu i wędlin drobiowych. Miejsce dostaw: I, III i IV część siedziba Zamawiającego a II część ul. Szubińska. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie jest wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Procentowy udział w dostawie żywności ekologicznej
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.1blog.wp.mil.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa MIĘSA I JEGO WYROBÓW dla Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego we Włocławku.
Dodano: 2013-04-25 - Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Zespołu Szkół nr 2 w Rypinie
Dodano: 2012-10-10 - Sukcesywna dostawa mięsa i produktów mięsnych dla Domu Pomocy Społecznej w Warzynie.
Dodano: 2012-04-25