Przetargi.pl
Przygotowanie oraz dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala w Dębnie im. Świętej Matki Teresy z Kalkuty Sp. z o.o. z uwzględnieniem diet i kaloryczności

Szpital w Dębnie im. Świętej Matki Teresy z Kalkuty Sp. z o.o. ogłasza przetarg

  • Adres: 74-400 Dębno, Kościuszki
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 957 602 733 , fax. 957 602 733
  • Data zamieszczenia: 2020-10-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szpital w Dębnie im. Świętej Matki Teresy z Kalkuty Sp. z o.o.
    Kościuszki 58
    74-400 Dębno, woj. zachodniopomorskie
    tel. 957 602 733, fax. 957 602 733
    REGON: 00030670400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://platformazakupowa.pl/pn/szpital_debno
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: spółka prawa handlowego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie oraz dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala w Dębnie im. Świętej Matki Teresy z Kalkuty Sp. z o.o. z uwzględnieniem diet i kaloryczności
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem umowy jest realizacja przez Wykonawcę- przygotowanie oraz dostawę całodziennego wyżywienia pacjentów Zamawiającego- z uwzględnieniem diet i kaloryczności w przewidywanej ilości około 80 osobodni (śniadanie, obiad, kolacja) przysługujące w zależności od diety. Zamawiający ma prawo do nie wykorzystania maksymalnej liczby wskazanych osobodni. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany diet, jak również co do ilości posiłków w zależności od potrzeb i ilości leczonych pacjentów. Wsad do kotła (koszt surowca) nie może być mniejszy niż 11 zł netto na osobodzień.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca posiada kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej tj. prowadzi działalność gospodarczą bezpośrednio związaną z przedmiotem zamówienia oraz posiada decyzję administracyjną zatwierdzającą działalność zakładu, w którym będzie realizowana usługa, zgodnie z Ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. z 8 kwietnia 2015 - Dz. U. 2015 poz. 594) co najmniej w zakresie przygotowywania i dostarczania posiłków (cateringu) a także zgodnie z zasadami GHP (Dobrej Praktyki Higienicznej), GMP (Dobrej Praktyki Produkcyjnej). Posiada decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego potwierdzającą wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów PIS

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach