Przetargi.pl
Przygotowanie oraz dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala im. Matki Teresy z Kalkuty w Dębnie Sp. z o.o. z uwzględnieniem diet i kaloryczności

Szpital w Dębnie im. Świętej Matki Teresy z Kalkuty Sp. z o.o. ogłasza przetarg

  • Adres: 74-400 Dębno, Kościuszki
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 957 602 733 , fax. 957 602 733
  • Data zamieszczenia: 2018-10-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szpital w Dębnie im. Świętej Matki Teresy z Kalkuty Sp. z o.o.
    Kościuszki 58
    74-400 Dębno, woj. zachodniopomorskie
    tel. 957 602 733, fax. 957 602 733
    REGON: 000306704
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.szpital.debno.com.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: spółka prawa handlowego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie oraz dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala im. Matki Teresy z Kalkuty w Dębnie Sp. z o.o. z uwzględnieniem diet i kaloryczności
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem umowy jest realizacja przez Wykonawcę- przygotowanie oraz dostawę całodziennego wyżywienia pacjentów Zamawiającego- z uwzględnieniem diet i kaloryczności w przewidywanej ilości około 80 osobodni (śniadanie, obiad, podwieczorek, kolacja) przysługujące w zależności od diety. Zamawiający ma prawo do nie wykorzystania maksymalnej liczby wskazanych osobodni. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany diet, jak również co do ilości posiłków w zależności od potrzeb i ilości leczonych pacjentów. Wsad do kotła (koszt surowca) nie może być mniejszy niż 10zł netto na osobodzień.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca posiada kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej tj. prowadzi działalność gospodarczą bezpośrednio związaną z przedmiotem zamówienia oraz posiada decyzję administracyjną zatwierdzającą działalność zakładu, w którym będzie realizowana usługa, zgodnie z Ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. z 8 kwietnia 2015 - Dz. U. 2015 poz. 594) co najmniej w zakresie przygotowywania i dostarczania posiłków (cateringu) a także zgodnie z zasadami GHP (Dobrej Praktyki Higienicznej), GMP (Dobrej Praktyki Produkcyjnej). Posiada decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego potwierdzającą wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów PIS (dokument wymagany na etapie podpisania umowy)

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach