Szpital Tucholski Spółka z o.o. ogłasza przetarg
- Adres: 89-500 Tuchola, ul. Nowodworskiego
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 52 3360503, 3360508 , fax. 52 3360508
- Data zamieszczenia: 2018-06-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Tucholski Spółka z o.o.
ul. Nowodworskiego 14-18
89-500 Tuchola, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 52 3360503, 3360508, fax. 52 3360508
REGON: 9296557900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bippowiat.tuchola.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: osoba prawna o której mowa w art. 3 ust. 1 p. 3
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowania i dostawy całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala w Tucholi z uwzględnieniem diet i kaloryczności - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przygotowania i dostawy całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala w Tucholi z uwzględnieniem diet i kaloryczności z zachowaniem przepisów ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r o bezpieczeństwie żywności i żywienia (j.t. Dz. U. 2017r, poz. 149 z późn. zm.) i rozporządzeń wykonawczych. Wykonawca jest zobowiązany stosować się do zasad systemu analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli HACCP. Szacunkowa ilość posiłków ( śniadania, obiady i kolacje ) dziennie: Oraz dodatkowo: diety o zmienionej konsystencji – 17 II śniadania - 20 podwieczorki - 32 kolacje nocne – 7 zupy obiadowe dodatkowe wg. obowiązującego jadłospisu dekadowego – 3 zupy mleczne dodatkowo wg obowiązującego jadłospisu dekadowego - 3 Szacunkowa ilość posiłków może ulec zmianie maksymalnie o 20% do wskazanego zakresu zamówienia. Przedmiot zamówienia jest jednoczęściowy - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający uzna, że warunek jest spełniony jeżeli Wykonawca załączy: a) decyzję właściwego powiatowego inspektora sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu do produkcji żywności. Zatwierdzenie ma zawierać zezwolenie na realizację usługi w systemie cateringowym b) decyzje wydaną przez właściwego Inspektora Sanitarnego dopuszczającą środek transportu do przewożenia żywności,
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) Wykonawca, w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy (zestawienie złożonych ofert), przekazuje zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy PZP. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia –propozycja wzoru stanowi załącznik nr 5. 2)W przypadku, gdy Wykonawcę reprezentuje pełnomocnik, do oferty należy dołączyć pełnomocnictwo określające zakres upoważnienia, podpisane przez osoby uprawnione do reprezentacji Wykonawcy (zgodnie z dokumentem rejestracyjnym/ewidencyjnym/ Wykonawcy). Pełnomocnictwo powinno być złożone w oryginale lub uwierzytelnionej notarialnie kopii. 3) Oświadczenia dotyczące wykonawcy i innych podmiotów, na których zdolnościach lub sytuacji polega wykonawca na zasadach określonych w art. 22a ustawy oraz dotyczące podwykonawców, składane są w oryginale. Pozostałe dokumenty, inne niż oświadczenia o których mowa powyżej, składane są w oryginale lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem. 4) Oferta składana przez wykonawcę powinna być sporządzona zgodnie z formularzami dołączonymi do SIWZ.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- „Świadczenie cateringu dla podopiecznych przebywających w Punkcie opieki dla osób z niepełnosprawnościami z Ukrainy”
Dodano: 2024-03-15 - Świadczenie usług cateringu dla podopiecznych Dziennego Domu Pobytu „Senior+”
Dodano: 2024-02-01 - Świadczenie usług cateringu dla podopiecznych Dziennego Domu Pobytu „Senior+”
Dodano: 2024-02-01 - Usługi cateringowe - wyżywienia dla 30 podopiecznych Dziennego Domu Pobytu w Gminie Lipno
Dodano: 2024-01-18 - Usługi cateringowe - wyżywienie dla 30 podopiecznych Dziennego Domu Pobytu Senior+ w Rypinie w ramach projektu „Ośrodki wsparcia pełne WERWY w województwie kujawsko-pomorskim”
Dodano: 2023-02-15 - „Świadczenie cateringu dla podopiecznych przebywających w Punkcie opieki dla osób z niepełnosprawnościami z Ukrainy”
Dodano: 2023-01-26 - Usługi cateringowe - wyżywienie dla 30 podopiecznych Dziennego Domu Pobytu Senior+ w Rypinie w ramach projektów „Utworzenie 13 Dziennych Domów Pobytu na terenie województwa kujawsko-pomorskiego”...
Dodano: 2022-10-25 - Wybór Wykonawcy usługi cateringowej - wyżywienia dla 30 podopiecznych Dziennego Domu Pobytu (Dziennego Domu Senior+) „Ośrodki wsparcia pełne WERWY w województwie kujawsko - pomorskim”
Dodano: 2022-10-06 - Usługi cateringowe dla 30 podopiecznych Dziennego Domu Pobytu (Dziennego Domu Senior+)w Gminie Lipno
Dodano: 2022-10-03 - Wykonanie usługi cateringowej - wyżywienia dla 30 podopiecznych Dziennego Domu Pobytu w miejscowości Boniewo
Dodano: 2021-02-24