Zespół Opieki Zdrowotnej w Dębicy ogłasza przetarg
- Adres: 39-200 Dębica, ul. Krakowska
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 146808224 , fax. 146808224
- Data zamieszczenia: 2017-08-31
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Opieki Zdrowotnej w Dębicy
ul. Krakowska 91
39-200 Dębica, woj. podkarpackie
tel. 146808224, fax. 146808224
REGON: 85164350300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zoz-debica.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
PRZETWORY I KONCENTRATY W PAKIECIE I ORAZ SOKI OWOCOWE W PAKIECIE II DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
PAKIET I - PRZETWORY I KONCENTRATY DLA KUCHNI SZPITALNEJ 1. Chrzan tarty na kwasku cytrynowym - opak. 180 – 260 g - 40 kg 2. Dżem niskosłodzony truskawkowy, kl. I – opak. 260 – 380 g - 500 kg 3. Dżem niskosłodzony wiśniowy, kl. I – opak. 260 – 380 g - 250 kg 4. Dżem porcjowany – opak. 25 – 50 g - 2 000 szt. 5. Koncentrat pomidorowy 30%, kl. I - opak. 180 – 200 g - 15 kg 6. Koncentrat pomidorowy 30%, kl. I – opak. 800 – 900 g - 700 kg 7. Koncentrat buraczany – opak. 200 – 330 ml - 100 l 8. Musztarda delikatesowa – opak. ok. 200 g - 140 kg 9. Ocet spirytusowy 10% – butelka 0,5 l - 50 szt. 10. Olej rzepakowy uniwersalny – butelka 0,9 - 1 l - 600 szt. 11. Olej rzepakowy uniwersalny – butelka 0,5 l - 300 szt. 12. Ogórki konserwowe, kl. I - słoik 0,9 l, tj. 860 - 880g - 1 000 szt. 13. Przecier ogórkowy, kl. I – opak. 280 – 290 g - 200 kg 14. Majonez stołowy – opak. 280 – 300 g - 60 kg 15. Pasztet z drobiu – opak. puszka 155 g – 160g - 3 000 szt. 16. Groszek konserwowy, kl. I – opak. 400 g - 1 000 szt. 17. Pomidory krojone puszka – opak. puszka 200g - 100 szt. 18. Kukurydza konserwowa – opak. puszka 400g - 100 szt. PAKIET II - SOKI OWOCOWE DLA KUCHNI SZPITALNEJ 1. Sok warzywno-owocowy, bez dodatku cukru - opak. ok. 300 ml - 3 000 szt. 2. Sok pomarańczowy naturalny, w kartonie, 100% soku - opak. 1 l - 200 szt. 3. Sok jabłkowy naturalny, w kartonie, 100 % soku bez cukru - opak. 1 l - 600 szt. 4. Nektar z czarnej porzeczki naturalny, w kartonie, bez cukru - opak. 1 l - 1 800 szt. 5. Syrop malinowy zagęszczony naturalnie, z małą ilością środków konserwujących – opak. 430 – 450ml - 1 200 szt. 6. Sok owocowy, 3 - składnikowy, zagęszczony, bez cukru, zatwierdzony przez Instytut Matki i Dziecka – opak. 170 - 175ml - 3 000 szt. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15330000-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mrożonek
Dodano: 2020-08-25 - PRZETWORY I KONCENTRATY W PAKIECIE I, SOKI OWOCOWE W PAKIECIE II ORAZ SUSZ WARZYWNY W PAKIECIE III DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2019-11-06 - Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do magazynu Zamawiającego mieszczącego się w Zakładzie Karnym w Rzeszowie
Dodano: 2019-06-04 - PRZETWORY I KONCENTRATY W PAKIECIE I DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2018-10-25 - PRZETWORY I KONCENTRATY W PAKIECIE I ORAZ SOKI OWOCOWE W PAKIECIE II DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2018-08-30 - Dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Medyce
Dodano: 2017-11-27 - Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (warzyw kiszonych) do magazynu Zamawiającego.
Dodano: 2017-09-12 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2016-12-02