Przetargi.pl
PRZETWORY I KONCENTRATY W PAKIECIE I ORAZ SOKI OWOCOWE W PAKIECIE II DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY

Zespół Opieki Zdrowotnej w Dębicy ogłasza przetarg

  • Adres: 39-200 Dębica, ul. Krakowska
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 146808224 , fax. 146808224
  • Data zamieszczenia: 2017-08-31
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Opieki Zdrowotnej w Dębicy
    ul. Krakowska 91
    39-200 Dębica, woj. podkarpackie
    tel. 146808224, fax. 146808224
    REGON: 85164350300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zoz-debica.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    PRZETWORY I KONCENTRATY W PAKIECIE I ORAZ SOKI OWOCOWE W PAKIECIE II DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    PAKIET I - PRZETWORY I KONCENTRATY DLA KUCHNI SZPITALNEJ 1. Chrzan tarty na kwasku cytrynowym - opak. 180 – 260 g - 40 kg 2. Dżem niskosłodzony truskawkowy, kl. I – opak. 260 – 380 g - 500 kg 3. Dżem niskosłodzony wiśniowy, kl. I – opak. 260 – 380 g - 250 kg 4. Dżem porcjowany – opak. 25 – 50 g - 2 000 szt. 5. Koncentrat pomidorowy 30%, kl. I - opak. 180 – 200 g - 15 kg 6. Koncentrat pomidorowy 30%, kl. I – opak. 800 – 900 g - 700 kg 7. Koncentrat buraczany – opak. 200 – 330 ml - 100 l 8. Musztarda delikatesowa – opak. ok. 200 g - 140 kg 9. Ocet spirytusowy 10% – butelka 0,5 l - 50 szt. 10. Olej rzepakowy uniwersalny – butelka 0,9 - 1 l - 600 szt. 11. Olej rzepakowy uniwersalny – butelka 0,5 l - 300 szt. 12. Ogórki konserwowe, kl. I - słoik 0,9 l, tj. 860 - 880g - 1 000 szt. 13. Przecier ogórkowy, kl. I – opak. 280 – 290 g - 200 kg 14. Majonez stołowy – opak. 280 – 300 g - 60 kg 15. Pasztet z drobiu – opak. puszka 155 g – 160g - 3 000 szt. 16. Groszek konserwowy, kl. I – opak. 400 g - 1 000 szt. 17. Pomidory krojone puszka – opak. puszka 200g - 100 szt. 18. Kukurydza konserwowa – opak. puszka 400g - 100 szt. PAKIET II - SOKI OWOCOWE DLA KUCHNI SZPITALNEJ 1. Sok warzywno-owocowy, bez dodatku cukru - opak. ok. 300 ml - 3 000 szt. 2. Sok pomarańczowy naturalny, w kartonie, 100% soku - opak. 1 l - 200 szt. 3. Sok jabłkowy naturalny, w kartonie, 100 % soku bez cukru - opak. 1 l - 600 szt. 4. Nektar z czarnej porzeczki naturalny, w kartonie, bez cukru - opak. 1 l - 1 800 szt. 5. Syrop malinowy zagęszczony naturalnie, z małą ilością środków konserwujących – opak. 430 – 450ml - 1 200 szt. 6. Sok owocowy, 3 - składnikowy, zagęszczony, bez cukru, zatwierdzony przez Instytut Matki i Dziecka – opak. 170 - 175ml - 3 000 szt.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15330000-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach