Dom Pomocy Społecznej "Nad Jarem" w Nowym Miszewie ogłasza przetarg
- Adres: 09-470 Bodzanów, Nowe Miszewo, ul. Pałacowa 2B
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 24 260 67 17; 260 67 15 , fax. 24 260 67 18
- Data zamieszczenia: 2013-02-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej "Nad Jarem" w Nowym Miszewie
Nowe Miszewo, ul. Pałacowa 2B 2B
09-470 Bodzanów, woj. mazowieckie
tel. 24 260 67 17; 260 67 15, fax. 24 260 67 18
REGON: 00029475700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps-nadjarem.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Pomoc społeczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na dostawę wędlin wieprzowych, kaszanki, wędlin krwistych i podrobowych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy wędlin wieprzowych, kaszanki, wędlin krwistych i podrobowych, przewidywana ilość w okresie od dnia 16.03.2013 do dnia 31.12.2013: kiełbasa krakowska - 370 kg, kiełbasa zwyczajna - 790 kg, kiełbasa śląska - 20 kg, polędwica sopocka -40 kg, szynka wędzona parzona - 360 kg, baleron parzony wędzony - 28 kg, kiełbasa szynkówka - 16 kg, szynka delikatna - 140 kg, salami - 95 kg, mortadela - 90 kg, porówkowa - 396 kg, paluszki typu piastowskie - 158 kg, pasztet mięsny- 32 kg, pasztetowa - 120 kg, boczek wędzony parzony - 80 kg, mielonka - 80 kg, kaszanka wiejska - 790 kg, salceson włoski - 280 kg, salceson ozorkowy - 72 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311202
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dps-nadjarem.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 15 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2014-01-13 - Przetarg nieograniczony na dostawę wędlin wieprzowych, kaszanki, wędlin krwistych i podrobowych.
Dodano: 2012-11-19 - Dostawa mięsa i wędlin dla Szpitala Czerniakowskiego SP ZOZ ( sprawa nr 52A/2011)
Dodano: 2011-11-23 - Dostawa mięsa i wędlin dla Szpitala Czerniakowskiego SP ZOZ (sprawa nr 52/2011)
Dodano: 2011-11-09 - Dostawa mięsa, wędlin, ryb i mrożonek dla Szpitala Czerniakowskiego SP ZOZ
Dodano: 2010-11-23 - dostawa żywności dla potrzeb kuchni SP ZOZ w Siedlcach
Dodano: 2009-11-24 - Dostawa mięsa, wędlin i mrożonek (nr sprawy 46/2008)
Dodano: 2009-08-18