Zakład Karny we Włodawie ogłasza przetarg
- Adres: 22-200 Włodawa, ul. Żołnierzy WiN 19
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 0-82 5726810, 5726824 , fax. 0-82 5726866
- Data zamieszczenia: 2012-01-31
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny we Włodawie
ul. Żołnierzy WiN 19 19
22-200 Włodawa, woj. lubelskie
tel. 0-82 5726810, 5726824, fax. 0-82 5726866
REGON: 00032093400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony - dostawa zup i przypraw. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1589Część I: Zupy i sosy - nr grupy wg Wspólnego Słownika Zamówień CPV - 158 Bulion drobiowy w proszku w ilości 200 kg, kod CPV 15891000-0, Rosół drobiowy w proszku w ilości 400 kg, kod CPV 15891000-0, Rosół wołowy w proszku w ilości 150 kg, kod CPV 15891000-0, Sos węgierski w proszku w ilości 120 kg, kod CPV 15871000-4, Sos borowikowy w proszku w ilości 100 kg, kod CPV 15871000-4, Sos grzybowy w proszku w ilości 80 kg, kod CPV 15871000-4, Sos napoli w proszku w ilości 100 kg, kod CPV 15871000-4, Sos pieczeniowy w proszku w ilości 100 kg, kod CPV 15871000-4, Zupa barszcz biały w proszku w ilości 140 kg, kod CPV 15891000-0, Zupa bieszczadzka w proszku w ilości 120 kg, kod CPV 15891000-0, Zupa borowikowa w proszku w ilości 100 kg, kod CPV 15891000-0, Zupa jarzynowa w proszku w ilości 100 kg, kod CPV 15891000-0, Zupa kalafiorowa w proszku w ilości 100 kg, kod CPV 15891900-4, Zupa ogonowa w proszku w ilości 120 kg, kod CPV 15891000-0, Zupa pieczarkowa w proszku w ilości 100 kg, kod CPV 15891000-0, Zupa selerowa w proszku w ilości 100 kg, kod CPV 15891000-0, Zupa szparagowa w proszku w ilości 100 kg, kod CPV 15891000-0, Żurek w proszku w ilości około 150 kg, kod CPV 15891000-0. Część II: Przyprawy, mieszanki przypraw - nr grupy wg Wspólnego Słownika Zamówień CPV - 158 Herbata w ilości oko450 kg, kod CPV 15863000-5, Makaron (świderki) w ilości 4500 kg, kod CPV 15851100-9, Miód sztuczny w ilości 1500 kg, kod CPV 15831500-7, Musztarda w ilości 900 kg, kod CPV 15871270-7, Ketchup w ilości 900 kg, kod CPV 15871230-5 Ocet w ilości 150 kg, kod CPV 15871110-8, Pieprz ziołowy w ilości 30 kg, kod CPV 15872100- 2 Pieprz mielony naturalny w ilości 30 kg, kod CPV 15872100-2, Papryka mielona w ilości 30 kg, kod CPV 15870000-7, Przyprawa do zup w płynie w ilości 1100 kg, kod CPV 15870000-7, Sól w ilości 1700 kg, kod CPV 15872400-5, Sól kamienna w ilości 150 kg, kod CPV 14410000-8, Ziele angielskie w ilości 20 kg, kod CPV 15870000-7, Przyprawa do kurczaka w ilości 40 kg, kod CPV 15870000-7, Przyprawa do ryb w ilości 40 kg, kod CPV 15870000-7, Czosnek granulowany w ilości 20 kg, kod CPV 15870000-7, Kwasek cytrynowy w ilości 15 kg, kod CPV 15870000-7, Koperek w ilości 20 kg, kod CPV 15870000-7, Liść laurowy w ilości 20 kg, kod CPV 15870000-7, Majeranek w ilości 25 kg, kod CPV 15870000-7. Wafle ryżowe dietetyczne w ilości 60 kg, kod CPV 15820000-2 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158910000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną