Przetargi.pl
Przetarg na dostawę jaj do Domu Pomocy Społecznej w Gródku

Dom Pomocy Społecznej w Gródku ogłasza przetarg

  • Adres: 26-720 Gródek, Gródek
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 0-48 6770029 , fax. 0-48 6770029
  • Data zamieszczenia: 2019-02-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Gródku
    Gródek 26
    26-720 Gródek, woj. mazowieckie
    tel. 0-48 6770029, fax. 0-48 6770029
    REGON: 82711300000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://bip.dps.grodek.finn.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg na dostawę jaj do Domu Pomocy Społecznej w Gródku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa jaj do Domu Pomocy Społecznej w Gródku - załącznik nr 2, CPV 03142500-3. 2.Szczegółowy wykaz zamawianego asortymentu ujęty został w formularzu cenowym stanowiącym integralną część SIWZ (patrz załącznik nr 2 do SIWZ). 3.Zaproponowane w ofercie ceny będą stałe przez cały okres trwania umowy. 4.Realizacja przedmiotu zamówienia będzie się odbywać na podstawie bieżących zamówień magazyniera w formie pisemnej faxem lub telefonicznie. 5.Towar musi być świeży, najwyższej jakości, przewożony zgodnie z przepisami sanitarno-epidemiologicznymi, wymaganiami GMP, GHP oraz systemu HACCP. Każdy samochód, którym będzie dostarczana żywność musi posiadać decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego stwierdzającą spełnianie warunków do higienicznego przewozu określonych produktów spożywczych. 6. Wykonawca dostarczy produkt spełniający wymogi określone w SIWZ i obowiązujących przepisach, w szczególności takich jak: - ustawa z dnia 25.08.2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz.U. 2018r. poz. 1541 ze zm), - rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23.12.2014r. w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych (Dz. U. z 2015r. poz. 29 z późn. zm.). 7. Dostarczane jaja muszą być świeże, bez obcych zapachów i pełnowartościowe. Termin minimalnej trwałości do spożycia: 21 dni od daty dostawy. Skorupki nie mogą być brudne, zbite lub popękane. Jaja muszą być pakowane w wytłaczanki po 30 szt. Na jaja przy każdej dostawie ma być dostarczony Handlowy Dokument Identyfikacyjny (HDI). 8. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 2 do SIWZ. W SIWZ i załączniku tym zostały określone standardy jakościowe odnoszące się do wszystkich istotnych cech przedmiotu zamówienia. Przedmiot zamówienia jest powszechnie dostępny, oferowany przez wiele podmiotów na rynku.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03142500-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie precyzuje w powyższym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach