Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa wołowego, mięsa wieprzowego i drobiowego, podrobów jadalnych, produktów mięsno- wędliniarskich od dnia określonego w umowie do dnia 31.12.2017r. włącznie.

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 78114 Wrzosowo, Włościbórz
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 0-94 35 819 22 , fax. 0-94 35 819 63
  • Data zamieszczenia: 2017-01-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    Włościbórz
    78114 Wrzosowo, woj. zachodniopomorskie
    tel. 0-94 35 819 22, fax. 0-94 35 819 63
    REGON: 31042700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna administracji samorządowej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa wołowego, mięsa wieprzowego i drobiowego, podrobów jadalnych, produktów mięsno- wędliniarskich od dnia określonego w umowie do dnia 31.12.2017r. włącznie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Golonka wieprzowa mała przednia (do galarety)-CPV 15113000-3-60kg, Boczek świeży bez żeberek i skóry kl.1- CPV 15113000-3-20kg, Szynka wieprzowa bez skóry i kości bez tłuszczu kl.1-CPV 15113000-3- 100kg, Łopatka wieprzowa bez kości i skóry i tłuszczu kl.1 CPV 15113000-3-1700kg, Żeberka paski wieprzowe kl.1 CPV 15113000-3-250kg, Karkówka b/k wieprzowa kl.1 CPV 15113000-3-1200kg, Kości wędzone z karkówki i schabu kl.1 CPV 15113000-3-100kg, Schab bez kości kl.1 -CPV 15113000-3- 600kg, Nogi wieprzowe przednie ( do galarety)- CPV 15113000-3-60kg, Pierś z kurczaka filet kl.1- CPV 15112100-7-650kg, Kurczak cały kl.1-CPV 15112100-7-900kg, Udka drobiowe bez kręgosłupa i kupra (nie ćwiartka tylna)-CPV 15112100-7-500kg, Korpusy drobiowe pełne-CPV 15112100-7-1200kg, Porcje rosołowe z indyka pełna z kuperkiem-CPV 15112100-7-50kg, Wątróbka z indyka-CPV 15112300-9-300kg, Pieczeń rzymska-CPV 15131130-5-200kg, Szynka soczysta z beczki wędzona-CPV 15131210-0-200kg, Polędwica z kurczaka kl.1-CPV 15131135-0-200kg, Schab Dębski kl.1-CPV 15131120-2-120kg, Szynka cygańska wędzona kl.1-CPV 15131120-2-180kg, Szynkówka wołowa-CPV 15131120-2-140kg, Polędwica wieprzowa sopocka kl.1-CPV 15131120-2-300kg, Szynka z fileta blok-CPV 15131135-0-150kg, Kiełbasa żywiecka kl.1-CPV 15131130-5-150kg, Kiełbasa wieprzowa krakowska parzona-CPV 15131130-5-120kg, Kiełbasa tatrzańska kanapkowa-CPV 15131130-5-100kg, Kiełbasa wieprzowa parzona biała kl.1(a 100g)-CPV 15131130-5-400kg, Kiełbasa podwawelska złota(a 100g)kl.1-CPV 15131130-5-200kg, Kiełbasa śląska extra(a 100g)-CPV 15131130-5-300kg, Parówki drobiowe 80% mięsa kl.I (a 100g)-CPV 15131500-0-250kg, Boczek wieprzowy rolowany faszerowany-CPV 15131400-9-200kg, Boczek parzony paski kl.1-CPV 15131400-9-200kg, Pasztet borowikowy kl.1-CPV 15131310-1-100kg, Pasztetowa podwędzana-CPV 15131310-1-120kg, Metka łososiowa-CPV 15131310-1-150kg, Kaszanka jęczmienna(a 100g)-CPV 15131134-3-150kg, Salceson ozorkowy-CPV 15131120-2-350kg, Salceson włoski-CPV 15131120-2-350kg, Szynkówka-CPV 15131120-2-350kg, Pieczeń z kurcząt-CPV 15131000-5-120kg, Polędwica z kurcząt-CPV 15131400-9-120kg, Szynka z kotła kl.1-CPV 15131000-5-180kg, Polska pieczona cienka-CPV 15131130-5-350kg, Parówki z indyka 80% mięsa kl.I(a 100g)-CPV 15131500-0-200kg, Ozory świeże-CPV 15114000-0-200kg, Kiełbasa swojska z cielęcina-CPV 15131600-1-100kg, Gulaszowe z indyka-CPV 15131400-9-200kg, Flaki-CPV 15114000-0-150kg, Wołowina gulaszowe- CPV 15111000-9-150kg, Kiełbasa biała surowa -CPV 15131130-5-200kg, Kiełbasa wiejska cienka-CPV 15131600-1-200kg, Słonina-CPV 15131400-9-100kg, Kaszanka gryczana-CPV 15131134-3-100kg, Pasztet pieczony-CPV 15131120-2-100kg, Kości świeże ze schabu-CPV 15113000-3-200kg, Pałka drobiowa świeża-CPV 15112100-7-500kg, Szynka wołowa gotowana-CPV 15131120-2-200kg, Szynka wiejska-CPV 15131120-2-150kg,
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach