Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia są dostawy wędlin, mięs, tłuszczów i podrobów transportem dostawcy i na jego koszt dla Aresztu Śledczego w Nisku i osobno dla Oddziału Zewnętrznego w Chmielowie w postaci świadczeń powtarzających się sukcesywnie..

Areszt Śledczy w Nisku ogłasza przetarg

  • Adres: 37-400 Nisko, Pl. Wolności 15
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 015 8433400 , fax. 015 8433401
  • Data zamieszczenia: 2015-09-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Nisku
    Pl. Wolności 15 15
    37-400 Nisko, woj. podkarpackie
    tel. 015 8433400, fax. 015 8433401
    REGON: 00032107500000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy wędlin, mięs, tłuszczów i podrobów transportem dostawcy i na jego koszt dla Aresztu Śledczego w Nisku i osobno dla Oddziału Zewnętrznego w Chmielowie w postaci świadczeń powtarzających się sukcesywnie..
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Ilości przewidywanego szacunkowego zamówienia rocznego wymienione poniżej wyliczone zostały na pełny stan osadzonych i w zależności od potrzeb mogą ulec zmniejszeniu, co oznacza, że wielkości te nie mogą stanowić podstaw do zgłaszania roszczeń z tytułu niezrealizowanych dostaw. CZĘŚĆ I-1 Kiełbasa mortadela drobiowa kg.710, 2. Parówki drobiowe kg 710, 3. Blok golonkowy kg 1420, 4. Kiełbasa golonkowa kg 1420, 5. Kiełbasa lencz kg 1420, 6. Kiełbasa szynkowa kg 1420, 7. Kiełbasa zwyczajna kg 1790, 8. Pieczeń rzymska kg 1470, 9. Przysmak golonkowy kg 710, 10. Mielonka wieprzowa kg 1420, 11. Kiełbasa mortadela kg 1495, 12. Kiełbasa parówkowa kg 1155, 13. Parówki cienkie kg 1420, 14. Szynka gotowana kg 160, 15. Pasztetowa kg 700, 16. Pasztet wieprzowy (zapiekany) kg 700, 17. Salceson włoski kg 700, 18. Kaszanka kg 1140, CZĘŚĆ II- 1. Słonina kg 700, 2. Smalec kg 700, 3. Mięso gulaszowe (wieprzowe) kg 2550, 4. Mięso wołowe z/k (antrykot) kg 650, 5. Mięso wołowe b/k kg 550, 6. Mięso mielone (wieprzowo-wołowe) kg 1620, 7. Boczek surowy kg 1000, 8. Schab z/k kg 340, 9. Wątroba wieprzowa kg 1500, CZĘŚĆ III- 1. Kurczak Ćwiartka z grzbietem kg 750, 2. Kurczak skrzydło kg 550,
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311350
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach